Bottle Deals Breda

Haagdijk 12 , Breda

Bottle Deals is geen standaard slijterij! De zaak heeft een luxe uitstraling, bijzonder goede service en een breed assortiment in alle prijsklassen. Bottle Deals is gespecialiseerd in gedestilleerde dranken in alle prijsklassen. Je kunt hier dus terecht voor je bekende gin, maar ook voor een zeer bijzondere fles whiskey. Daarnaast kun je de meeste dranken ook proeven en kunnen bijzondere flessen ook op aanvraag besteld worden. Voor horeca gelden er groothandelsprijzen. Wat de winkel ook onderscheid zijn de openingstijden. De winkel is namelijk dagelijks tot 23:00 uur geopend. Het is tevens mogelijk om bestellingen te laten bezorgen via de website of Thuisbezorgd. Dit kan tot 05:00 's ochtends. Lees verder

Bottle Deals is geen standaard slijterij! De zaak heeft een luxe uitstraling, bijzonder goede service en een breed assortiment in alle prijsklassen.

Bottle Deals is gespecialiseerd in gedestilleerde dranken in alle prijsklassen. Je kunt hier dus terecht voor je bekende gin, maar ook voor een zeer bijzondere fles whiskey. Daarnaast kun je de meeste dranken ook proeven en kunnen bijzondere flessen ook op aanvraag besteld worden. Voor horeca gelden er groothandelsprijzen. 

Wat de winkel ook onderscheid zijn de openingstijden. De winkel is namelijk dagelijks tot 23:00 uur geopend. Het is tevens mogelijk om bestellingen te laten bezorgen via de website of Thuisbezorgd. Dit kan tot 05:00 's ochtends.