GeWOON gezellig Flora & Vintage

Hoofdstraat 72, Terheijden

In onze winkel vind je een wisselend assortiment verse snijbloemen, bloemen van het seizoen en diverse planten voor binnen en buiten. Er staan mooie boeketten voor je klaar, maar wij maken ook graag ter plekke een boeket naar wens. Wij maken alle plantencreaties zelf en zorgen daardoor voor een uniek aanbod. Ook maken wij andere bloemwerken zoals rouw- en trouwarrangementen. Al onze creaties worden met passie door ons gemaakt. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. De gehele winkel is ingericht met vintage meubels en accessoires die ook allemaal te koop zijn. Daardoor zijn wij een zeer dynamische winkel met steeds andere spulletjes. Ook knappen wij spullen op en maken er weer wat moois van. Alles voor een betaalbare prijs. Op deze manier willen we een bezoek aan onze winkel laagdrempelig houden. Lees verder

In onze winkel vind je een wisselend assortiment verse snijbloemen, bloemen van het seizoen en diverse planten voor binnen en buiten. Er staan mooie boeketten voor je klaar, maar wij maken ook graag ter plekke een boeket naar wens. Wij maken alle plantencreaties zelf en zorgen daardoor voor een uniek aanbod. Ook maken wij andere bloemwerken zoals rouw- en trouwarrangementen. Al onze creaties worden met passie door ons gemaakt. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

De gehele winkel is ingericht met vintage meubels en accessoires die ook allemaal te koop zijn. Daardoor zijn wij een zeer dynamische winkel met steeds andere spulletjes. Ook knappen wij spullen op en maken er weer wat moois van. Alles voor een betaalbare prijs. Op deze manier willen we een bezoek aan onze winkel laagdrempelig houden.

  • Bloemist, Vintage
  • Cash, Maestro, Mastercard