PE Cosmetics / Perfect Eyelash

Kapelstraat 36, Breda

PE Cosmetics Breda presenteert een beauty concept op het gebied van Wimpers, Wenkbrauwen en Permanente Make-up. Zowel als salon en academie kan men op afspraak terecht bij onze specialisten Pieryne en Denise. Wij bieden de volgende behandelingen en trainingen aan; Lees verder

PE Cosmetics Breda (ook bekend als Perfect Eyelash) presenteert een beauty concept op het gebied van Wimpers, Wenkbrauwen en Permanente Make-up. Zowel als salon en academie kan men op afspraak terecht bij onze specialisten Pieryne en Denise. Wij bieden de volgende behandelingen en trainingen aan;

• Wimperextensions (One By One / 2D-6D Volume)

• Lash Volume Lift

• Browstyling

• Henna Brows

• Brow Lamination

• Permanente Make-up (Powder Brows / Microblading)

Wil je een behandeling inplannen? Ga dan naar:

https://pe-cosmetics.com/pages/salon-overzicht

Meer informatie over trainingen? Ga dan naar:

https://pe-cosmetics.com/pages/overzicht-trainingen

Perfect Eyelash is een Nederlands bedrijf dat in 2012 is gestart als een kleine studio aan huis. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een heus wimperimperium! Dit hebben we altijd uitsluitend gedaan met een team van stylisten en trainers binnen het eigen bedrijf, niet op zelfstandige basis. Dit verzekert dat de kwaliteit ten alle tijden hoog blijft. Dit heeft alleen al in 2018 geresulteerd in meer dan 50 Internationale prijzen!

Dankzij een Internationaal verspreid eigen merk in 28 landen van professionele wimper- en wenkbrauwproducten, meerdere salons en opleidingscentra in Nederland en België en een team van wimperstylisten dat al vele prijzen heeft gewonnen, kunnen we trots stellen dat wij streven naar de hoogste kwaliteit op elk gebied. Producten van topkwaliteit, de beste zorg voor de natuurlijke wimpers en de meest vernieuwende technieken, daar staan we voor.

We zijn als team trots dat wij in 2019 zijn verkozen tot Best International Lash Studio en tevens in 2020 tot Best international Lash Brand.

  • Beauty & health