JanenAlleman

Sint Janstraat 22, Breda

4.7/ 5

Heerlijk genieten van een heerlijke lunch en lekkers in een gezellige setting! Lees verder

HET MEEST GEZELLIGE EN BIJZONDER LUNCHCAFÉ VAN BREDA IS TE VINDEN IN DE ST.JANSTRAAT! OP EEN STEENWORP AFSTAND VAN DE GROTE MARKT KUN JE HIER GENIETEN VAN EEN LEKKER KOPJE KOFFIE, HUISGEMAAKTE LEKKERNIJEN EN EEN AMBACHTELIJKE LUNCH. ONZE BIJZONDERE INRICHTING ZORGT ERVOOR DAT JE JE GELIJK THUIS VOELT EN OOK BUITEN OP ONS TERRAS OF IN ONZE HEERLIJKE TUIN KUN JE GENIETEN VAN AL ONS LEKKERS.

Maar wat onze lunchroom echt bijzonder maakt is onze enorm enthousiaste bediening! Ons team, met daarin jong volwassenen met een verstandelijke beperking, zorgt altijd voor een vrolijke noot. JanenAlleman biedt deze jongens en meiden op basis van dagbesteding een kans om werkervaring op te doen en zo te participeren in onze samenleving.

Daarnaast proberen we bewust om te gaan met de wereld om ons heen en gebruiken we veel biologische producten die geleverd worden door lokale leveranciers.  Ook geven wij meubeltjes een kans op een tweede, derde of misschien wel tiende leven door deze te gebruiken voor onze inrichting en te verkopen.

Elke eerste vrijdagavond van de maand tussen 17:00 en 20:00 serveren we een heerlijk drie gangen menu waar iedereen bij kan aanschuiven. Elke maand wordt op deze site, facebook en instagram bekend gemaakt wat er die avond op tafel komt. Ook aan de kids is gedacht, voor hen een aangepast kindermenu zodat u ook eens lekker met de kinderen uit eten kunt! Het schuif aan menu is ook af te halen.

Bij ons is geen dag hetzelfde dus kom snel langs en laat je verrassen.
Tot ziens bij JanenAlleman!

  • Nederlands - Belgisch, Internationaal
  • <100 personen
  • Honden toegestaan, Kindvriendelijk, Reserveren mogelijk, Rolstoeltoegankelijk, Te huur voor privé gelegenheden, Terras of binnentuin, WiFi
  • Cash, Maestro
  • Veemarkt kwartier: Sint Janstraat
  • Parkeerterrein: Beyerd - Vlaszak

Menu