Salon de Provence

Ginnekenweg 172, Breda

Bij Salon de Provence kun je kwaliteit verwachten in alle aspecten. Gastheer Bono heeft jarenlang ervaring opgedaan bij Inter Scaldes*** en wil nu op een eigentijdse manier zijn gasten verwennen en in de watten leggen. Niels zorgt ondertussen in de keuken voor kwaliteit op het bord. Hij heeft gewerkt in diverse toonaangevende restaurants en is nu klaar om zijn eigen visie en persoonlijkheid aan de gasten te laten proeven. De keuken heeft een Franse basis, groenten zullen een hoofdrol spelen in het menu. Er wordt gekookt met de mooie producten die Nederland te bieden heeft, vrijwel alle producten worden lokaal ingekocht. Lees verder

Bij Salon de Provence kun je kwaliteit verwachten in alle aspecten. Gastheer Bono heeft jarenlang ervaring opgedaan bij Inter Scaldes*** en wil nu op een eigentijdse manier zijn gasten verwennen en in de watten leggen. 

Chefkok Niels zorgt ondertussen in de keuken voor kwaliteit op het bord. Hij heeft gewerkt in diverse toonaangevende restaurants en is nu klaar om zijn eigen visie en persoonlijkheid aan de gasten te laten proeven.  De keuken heeft een Franse basis, groenten zullen een hoofdrol spelen in het menu. Er wordt gekookt met de mooie producten die Nederland te bieden heeft, vrijwel alle producten worden lokaal ingekocht.