The Mayor

Markt 40, Etten-Leur

Stijlvol uitgaan en eten in een trendy ambiance. Lees verder

Wat een feest! Alle gerechten zijn geproefd, de mooiste wijnen zijn gekozen, de verbouwing is klaar en het team is gevormd. Voor diner kun je reserveren via een Facebook DM aan The Mayor. Om gezellig te komen borrelen is reserveren niet nodig.  

Het interieur van het restaurant is geïnspireerd op de de Engelse jaren ‘20, veel Art Deco elementen en gestyld met een knipoog naar The Great Gatsby. 

Het pand is 90 meter diep en zal maar liefst drie verschillende ruimtes hebben met elk haar eigen functie en indeling.

In de voorste ruimte kun je in de fabuleuze lounge terecht voor een heerlijke cocktail, een glas wijn of huisgemaakte gin met tropische kleuren en smaken. De lounge krijgt een chique uitstraling met mooie stoffen, donkerblauwe en -groene kleuren en chesterfield banken. 

Als je dan een lange gang door loopt kom je in het restaurant. Hier kun je van de kookkunsten van de chef genieten in de deels open keuken. Er wordt gekookt op een Green Egg met zoveel mogelijk lokale producten. Mooie, verse producten van hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs. 

Als je dan nog verder doorloopt, kom je in een private dining gedeelte, een geheel af te sluiten ruimte waar je met twaalf mensen kunt zitten. Hier kan bijvoorbeeld een zakelijke lunch of presentatie gegeven worden. 

En als je nog verder doorloopt... Het achterste gedeelte is een echt familierestaurant, met een barbecue in de tafel en een grote kinderspeelhoek met interactieve spellen. Geopend vanaf 5 november!

The Mayor heeft ook een buitenterras op de Markt. nVoor het diner dien je te reserveren, om te borrelen niet.

  • Internationaal
  • Bar (na)borrelen, Kindvriendelijk, Private dining, Reserveren mogelijk, Te huur voor privé gelegenheden, Terras of binnentuin, WiFi
  • Cash, Maestro, Mastercard, Visa
  • Bereikbaarheid & Parkeren in Centrum Etten-Leur