Vincents - Bed & Bistro - Gastrobar

Oude Bredaseweg 2, Etten-Leur

5/ 5

Het prachtige, kleurrijke interieur weerspiegelt de authentieke sfeer van de tijd dat Van Gogh in Etten-Leur verbleef. Zijn passie voor kleur laten ze bij Vincents terugkomen in de mooie gerechten en producten. Lees verder

Het prachtige, kleurrijke interieur weerspiegelt de authentieke sfeer van de tijd dat Van Gogh in Etten-Leur verbleef. Zijn passie voor kleur laten ze bij Vincents  terugkomen in de mooie gerechten en producten. De keuken is letterlijk het podium. Het keukenteam is de hoofdrolspeler op het podium. Het publiek kijkt, luistert, ruikt en proeft direct aan de bar. Alles is zichtbaar. In de dry aged-kast rijpt het vlees tot het perfect op smaak is om bereid en geserveerd te worden. De hele voorraad van de keuken is zichtbaar voor de gasten. In de keuken staat de Josper centraal. De Josper is een Spaanse houtskool oven. De gegrilde producten behouden hun pure smaken door de intense verhitting en krijgen een delicate rooksmaak. 

Vincents Bistro
Bij Vincents Bistro is altijd wat te doen. Vanaf 12:00 uur kun je hier terecht voor een heerlijke lunch of een perfect kopje koffie of thee met een lekker gebakje. De gevarieerde kaart biedt voor ieder wat wils! Na de lunch kunt u aan de gezellige bar genieten van een Gin-Tonic of een goed glas wijn met onze heerlijke borrelhapjes. Deze zijn gemaakt van producten uit de omgeving. Vanaf 17:00 uur staat het team voor u klaar voor een avondvullend diner met gerechten om te delen. Bij Vincents kunt u samen de liefde voor eten delen en meer proeven. Onze gerechten zijn zo gemaakt dat ze perfect zijn om te delen aan tafel met vrienden, familie en geliefden. De gerechten zijn wat kleiner waardoor je meer kan delen en meer van onze gerechten kunt proeven. Je bepaalt helemaal zelf wat je wanneer wenst te bestellen. Wil jij beginnen met een dessert en eindigen met een carpaccio, tuurlijk kan dat!

Vincents Bed
Nadat u een dagje in het leven van Van Gogh bent gestapt of genoten hebt van een culinaire avond, komt u heerlijk tot rust in Vincents Bed!
De oneindigheid van de nachtelijke sterrenhemel inspireerde Vincent van Gogh, het gaf hem troost. De nacht was voor hem het moment om terug te blikken op de gebeurtenissen van de dag. De prachtig vormgegeven kamers weerspiegelen de authentieke sfeer van de tijd dat Van Gogh in Etten-Leur verbleef. Bij Vincents Bed geniet u van comfort, (h)eerlijk eten en traditionele charme.

Een van de favoriete schilderijen van Van Gogh is ‘De Slaapkamer’ waarin de heldere kleuren ‘absolute rust’ en ‘slaap’ moesten uitdrukken. Van Gogh maakte in 1888 in Arles dit schilderij van zijn slaapkamer in het Gele Huis. Deze kleurstelling vindt u terug in het interieur van Vincents Bed.
Vincents Bed Etten-Leur De Slaapkamer – Arles, oktober 1888 Vincent van Gogh (1853 – 1890) Van Gogh Museum, Amsterdam (Vincent van Gogh Stichting)
Vanuit de meeste kamers kijkt u op de Van Gogh kerk. Bij Vincents Bed kun je kiezen uit 3 verschillende soorten comfortabele kamers. De kamers zijn van alle gemakken voorzien zodat je kunt genieten van alle comfort, rust die u thuis ook gewend bent.

* Reserveren
* Menukaart 
* Lunchkaart

  • Bar (na)borrelen, Honden toegestaan, Kindvriendelijk, Reserveren mogelijk, Terras of binnentuin, WiFi
  • American express, Cash, Maestro, Mastercard, Visa
  • 90

Prijslijst

Menu