Actievoorwaarden

De Breda Student App is speciaal ontwikkeld voor alle studenten van Breda. De app geeft je informatie over het studentenleven Breda, maar ook alles op het gebied van horeca, retail, cultuur en evenementen. Ontdek alles wat Breda te bieden heeft! 

Punten sparen
Als student kun je punten verdienen door aan het rad “Draai & Win” te draaien of door routes te voltooien. De punten kun je inwisselen voor kortingsbonnen of gratis producten in de Breda Student Shop. Voor alle producten geldt: op = op. Als je een punten inwisselt voor een product uit de Breda Student Shop ontvang je een digitale voucher. De voucher kun je bij het desbetreffende bedrijf verzilveren; laat de voucher zien, klik op inwisselen en ontvang je korting of product.

Regels "Draai & Win"
- Je kunt alleen aan het rad draaien als je bent ingelogd als student.
- Je kunt één keer per dag draaien aan het rad “Draai & Win”. De punten worden automatisch toegekend aan je studentenaccount.
- Het is verboden om per persoon meerdere accounts aan te maken en zo meermaals per dag te draaien.
- Accounts die proberen vals te spelen worden geblokkeerd.
- Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het draaien aan het rad.
- Het gaat uitsluitend om virtuele punten die je kunt inwisselen voor kortingsbonnen of producten van lokale ondernemers.

*  Apple is geen sponsor van "Draai & Win" en op geen enkele betrokken.

Routes voltooien 
Ontdek de stad via de studentenroutes. De routes brengen je langs bezienswaardigheden, winkelgebieden en bijzondere plekken in en om Breda. Start een route, en check in op elke locatie (op basis van je gps) en ontvang die punten. De punten worden automatisch toegekend aan je studentenaccount, waarna je ze kunt inwisselen in de Breda Student Shop.

Breda Student Shop 
- De punten kun je in de Breda Student Shop inwisselen voor kortingsbonnen of producten van lokale ondernemers.
- Voor alle producten geldt: op = op Als je punten inwisselt voor een product ontvang je een digitale voucher, welke je altijd terug kunt vinden in het overzicht van “mijn vouchers”
- Op elke voucher gelden de actievoorwaarden van het desbetreffende bedrijf. Stappen & Shoppen is in geen enkel geval aansprakelijk voor onenigheden tussen koper en verkoper. Vouchers inwisselen Alle vouchers komen in je overzicht van “mijn vouchers” te staan.
- Laat de digitale voucher zien bij het desbetreffende bedrijf, klik op “inleveren” en vervolgens op “Voucher verzilveren”.
- Zorg dat je dit pas doet als het personeel met je meekijkt. Nadat je op verzilveren hebt geklikt verdwijnt de voucher en kun je hem niet opnieuw gebruiken.

Aansprakelijkheid
De algemene voorwaarden van Stappen & Shoppen zijn van toepassing. Stappen & Shoppen is niet aansprakelijk voor onenigheden tussen koper en verkoper.