Damesdispuut Dylectus

St. Ignatiusstraat 32, Breda

In de winter van 1994 besloten vier dames mee te doen aan een verkiezing, die hen samenbracht en onvoorwaardelijke vriendschap opleverde. Elk studerend aan de HEAO Breda kozen zij er tezamen voor om hun vriendschap om te zetten naar iets wat vandaag de dag nog de stad Breda leven in blaast. Op 23 februari 1994 richtten zij Damesdispuut Dylectus op, waarbij de naam ‘uitverkorene’ betekent. De kleuren oranje en blauw werden een symbool. De sjerp, is ontstaan naar aanleiding van de missverkiezing. Lees verder

damesdispuut dylectus

In de winter van 1994 besloten vier dames mee te doen aan een verkiezing, die hen samenbracht en onvoorwaardelijke vriendschap opleverde. Elk studerend aan de HEAO Breda kozen zij er tezamen voor om hun vriendschap om te zetten naar iets wat vandaag de dag nog de stad Breda leven in blaast. Op 23 februari 1994 richtten zij Damesdispuut Dylectus op, waarbij de naam ‘uitverkorene’ betekent. De kleuren oranje en blauw werden een symbool. De sjerp, is ontstaan naar aanleiding van de missverkiezing. 

Elk jaar sluit zich weer een klein groepje dames aan bij dit dispuut. Allen kozen voor de onvoorwaardelijke vriendschap die Damesdispuut Dylectus hen biedt en alle ervaringen die zij zullen gaan op doen, nooit meer zullen vergeten en vooral van zullen leren. Dinsdag komen de dames tezamen. Samen een hapje eten, een borrel en een lach. Er wordt besproken wat er is gebeurd die week en wat er gaat gebeuren. Er wordt gepland en teruggekeken op de meest geweldige activiteiten. De dames van Dylectus zijn allemaal anders, ze hebben allemaal andere karakters, maar zijn wel een eenheid.

Begin een nieuw avontuur en neem een kijkje bij op de website en social media's! 

http://dylectus.nl/
Instagram : @damesdispuut_dylectus
Facebook : Damesdispuut Dylectus