Studievereniging Talpa

Lovensdijkstraat 61, Breda

S.V. Talpa is een studievereniging die zich inzet voor de studenten van de opleiding Chemie in Breda en Den Bosch aan Avans Hogeschool, hieronder vallen de majors CPI, FLO, BTC, FPH en FCO. Lees verder

s.v. talpa

S.V. Talpa is een studievereniging die zich inzet voor de studenten van de opleiding Chemie in Breda en Den Bosch aan Avans Hogeschool, hieronder vallen de majors CPI, FLO, BTC, FPH en FCO. 

De studievereniging verzorgt verschillende activiteiten voor studenten, deze zijn vaak aan de studie gerelateerd zoals het bezoeken van chemiebedrijven en het verzorgen van lezingen. Deze activiteiten zijn te gebruiken voor studiepunten wat het makkelijk maakt om te combineren met je studie. Naast studie gerelateerde activiteiten verzorgen we ook niet studie gerelateerde activiteiten zoals bowlen en op zijn tijd een borrel/feestje om de saamhorigheid onder de studenten te vergroten. Het fijne van de studievereniging is dat jij bepaalt bij welke activiteiten je aanwezig bent, je hebt dus geen verplichtingen. Verder heeft het een toegevoegde waarde aan je studie en bouw je een groot netwerk op wat later goed van pas kan komen bij het vinden van een stage.

www.svtalpa.nl
Instagram :@studieverenigingtalpa
Facebook : SV-Talpa