Studievereniging Merlijn

Hogeschoollaan 1, Breda

Wij zijn de studievereniging Merlijn en vinden contact met elkaar, met het bedrijfsleven en met school erg belangrijk! Onze vereniging bestaat uit enthousiaste HRM- en bedrijfskundige binnen Avans Hogeschool in Breda. Wij organiseren onder andere introkampen, studiereizen, maar nemen ook het overnemen van lessen en het geven van workshops. Lees verder

s.v. merlijn

Wij zijn de studievereniging Merlijn en vinden contact met elkaar, met het bedrijfsleven en met school erg belangrijk! Onze vereniging bestaat uit enthousiaste HRM- en bedrijfskundige binnen Avans Hogeschool in Breda. Wij organiseren onder andere introkampen, studiereizen, maar nemen ook het overnemen van lessen en het geven van workshops. 

Eens in de zoveel tijd is er een borrel waar alle docenten, studenten, sponsoren en aanhang mogen komen. Deze borrels zijn altijd erg gezellig en zorgen voor een goede sfeer in en over de vereniging. Bovendien organiseren we samen met de studieverenigingen binnen onze academie verschillende toffe feesten. Hierbij kan je denken aan biercantussen, kroegentochten en gala’s. 

Bovendien staat onze vereniging centraal om het beste van je studententijd te maken. Binnen onze vereniging kan je je zelf zoveel ontwikkelen als nodig, denk hierbij aan het ontwikkelen op persoonlijk als professioneel vlak; het organiseren van informele feesten of activiteiten en formele diners en borrels. Door jouw weg te kiezen binnen onze vereniging boost je jouw studententijd. Wie wilt dat nou niet? 

Verschillende studenten binnen onze opleidingen zijn heel erg te spreken over S.V. Merlijn. De sfeer is erg fijn, iedereen is welkom en hoort er simpelweg gewoon bij. Dat is waar we voor staan en dat is wat we gaan doen!

www.svmerlijn.nl
Instagram : @s.v.merlijn
Facebook : Merlijn Studievereniging