Studievereniging Oase

hogeschoollaan 1, Breda

Studievereniging Oase is de vereniging voor Finance & Control (voorheen bedrijfseconomie) studenten aan Avans Hogeschool te Breda. Persoonlijke ontwikkeling en het uitbreiden van je (professionele) netwerk staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit te realiseren organiseren wij formele en informele activiteiten voor de student. Lees verder

s.v. oase

Studievereniging Oase is de vereniging voor Finance & Control (voorheen bedrijfseconomie) studenten aan Avans Hogeschool te Breda. Persoonlijke ontwikkeling en het uitbreiden van je (professionele) netwerk staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit te realiseren organiseren wij formele en informele activiteiten voor de student.

Wij willen de student in een vroeg stadium kennis laten maken met het bedrijfsleven. Dit ter voorbereiding op de start van je carrière. Tijdens onze formele activiteiten, zoals het Career Event of de netwerkborrel, komt de student in aanraking met relaties van de vereniging. Hier hebben beide partijen de mogelijkheid zich te profileren. Om het zo aantrekkelijk mogelijk te houden, zijn wij continu op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden.

Ben jij een Finance & Control student aan de Avans Hogeschool Breda? Wil jij tijdens je studie nét dat stapje extra zetten en je onderscheiden van je medestudenten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil je meer weten over wat jij binnen SV Oase kan doen, kijk dan op www.svoase.nl.

www.svoase.nl
Instagram : @svoase
Facebook : SV Oase