Studievereniging WIM

Lovensdijkstraat 61, Breda

In het schooljaar van 2017-2018 is op 22 september 2017 door een drietal studenten van de studie werktuigbouwkunde van Avans Hogeschool te Breda, de studievereniging s.v. WIM opgericht. De naam staat voor studievereniging Werktuigbouwkunde voor Industrie en Maatschappij. Lees verder

s.v. wim

In het schooljaar van 2017-2018 is op 22 september 2017 door een drietal studenten van de studie werktuigbouwkunde van Avans Hogeschool te Breda, de studievereniging s.v. WIM opgericht. De naam staat voor studievereniging Werktuigbouwkunde voor Industrie en Maatschappij.

De verenging zet zich voornamelijk in voor de studenten van de opleiding werktuigbouwkunde aan de Avans Hogeschool te Breda, welke ruim driehonderd studenten telt. De missie van de verenging is “Saamhorigheid onder de werktuigbouwkunde studenten creëren en studenten een beeld te geven van de beroepspraktijk”. Dit wordt gedaan door het organiseren van verschillende activiteiten zowel buiten- als binnen schools. Ons bekendste activiteiten zijn de pizzalezingen, het WTB café, de ZeeBra bedrijven dag, de Hoppenbrouwers studiereis en de Evoke Rally.

www.svwim.nl
Instagram : @s.v.wim
Facebook :  s.v.wim