Studentenvereniging 't KAG

Monseigneur Hopmansstraat 2, Breda

Een studentenvereniging waar iedereen welkom is, waar niks moet en alles mag; zo zou je ons in het kort kunnen omschrijven. ’t KAG is een ontzettend leuke en gezellige groep studenten die ervan houden om wekelijks een drankje te doen, te dansen maar ook niet de studie vergeten. Lees verder

Studentenvereniging ’t KAG – het Komt Allemaal Goed 

Een studentenvereniging waar iedereen welkom is, waar niks moet en alles mag; zo zou je ons in het kort kunnen omschrijven. ’t KAG is een ontzettend leuke en gezellige groep studenten die ervan houden om wekelijks een drankje te doen, te dansen maar ook niet de studie vergeten. Buiten de fusten bier die we wekelijks drinken in Café de Kater, zetten onze leden zich actief in voor onze vijf commissies én zamelen we ieder jaar geld in voor een goed doel. 

Van het op touw zetten van feesten, beheren van onze sociale media, het schrijven van ludieke stukken tot het opzetten van sportieve activiteiten: dit wordt allemaal door onze leden, voor onze leden gedaan. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je het beste uit je studententijd haalt! Na je studie zorgen wij ervoor dat het allemaal goed blijft met onze alumni vereniging, hiermee blijf je in contact met de oude KAGgers en vergroot je je netwerk! 

Hou je niet van traditionele studentenverenigingen met ontgroeningen, twijfel dan niet om een keer langs te komen op een dinsdagavond in Café de Kater. Vanwege COVID-19 is het van belang dat je je registreert, meer info vind je op onze socials of stuur een mail naar info@svtkag.nl! 

Vergeet niet: ’t Komt Allemaal Goed! 

https://svtkag.nl/
Instagram : @svtkag
Facebook : Studentenvereniging 't KAG