Impro Lab 18+ muziek, theater, dans en beeld

Nieuwe Veste

Ben jij bezig met muziek, theater, dans of beeld en lijkt het je leuk om een keer met al deze kunstvormen samen de vloer op te gaan?… Lees verder

Ben jij bezig met muziek, theater, dans of beeld en lijkt het je leuk om een keer met al deze kunstvormen samen de vloer op te gaan?

Ben jij bezig met muziek, theater, dans of beeld en lijkt het je leuk om een keer met al deze kunstvormen samen de vloer op te gaan? Bij het Impro Lab 18+ gaan we samen het experiment aan en kijken we wat er ontstaat! Voor elke sessie creëren we een speciale sfeer met muziek en licht en een set ideeën en beelden om je op weg te helpen.
Wanneer? Dinsdag 27 februari     20.30-22.00u | €22,50 Dinsdag 5 maart          20.30-22.00u | €22,50 Zondag 17 maart         14.00-16.00u | €30,00 Je kunt je inschrijven voor een losse sessie, of voor alle drie de sessies in één keer.
  Wat ga je doen? Bij het Impro Lab draait het om experimenteren en onderzoeken en leren van elkaar. Zo ontdek je je eigen expressie mogelijkheden. Je kunt je geheel laten verrassen, maar je kunt ook met een bepaald idee komen wat je uit wil proberen. Naar aanleiding van de muziek en de sfeer inspirerende opdrachten ga je met elkaar aan de slag. Ben je bijvoorbeeld nieuwsgierig naar…
>> het zingen of vertellen van een tekst in een andere sfeer? >> het verkennen van een materiaal waar jij mee bezig bent in een kunstzinnige context? >> de invloed van andere kunstdisciplines op bewegingen van jouw lichaam? >> het beleven van een bepaald personage in een nieuwe omgeving?
Voor wie? Het Impro Lab is voor iedereen die enige ervaring heeft in muziek, dans, beeld of theater en open staat voor kruisbestuiving binnen een geleide improvisatievorm. Je hoeft geen discipline te beheersen. We willen juist dat je durft om jezelf te zijn en je open te stellen, en met anderen kan delen, ontdekken en leren! Als je een instrument, materiaal/ voorwerp of tool wil gebruiken, neem het mee!
Handig om te weten Omdat we alle kunstvormen combineren in de studio kunnen we nog niet met verf of andere materialen werken die mogelijk afgeven op de vloer. Twijfel je of je een bepaald materiaal mee kunt nemen, neem dan even contact met ons op via info@nieuweveste.nl.   Over de docenten Het Impro Lab wordt gegeven door Marlies Cools en Alessandro Sposetti, twee duizendpoten die het leuk vinden om hun creativiteit in expressie om te zetten. Marlies heeft ervaring opgebouwd op het gebied van beeld en dans en Alessandro heeft ervaring met muziek en theater.

  • Locatie: Theaterzaal Nieuwe Veste
  • Tickets: Hier aanmelden
Molenstraat 6, 4811GS Breda