Nieuwe Veste

Molenstraat 6, Breda

Nieuwe Veste is er voor iedere Bredanaar die zichzelf wil ontdekken. We prikkelen, samen met andere organisaties, jouw zintuigen op het gebied van taal, creativiteit en kunst. Cultuur maakt het leven zoveel mooier. Dus verras jezelf bij Nieuwe Veste! Lees verder

Verras jezelf!

Nieuwe Veste is er voor iedere Bredanaar die zichzelf wil ontdekken. We prikkelen, samen met andere organisaties, jouw zintuigen op het gebied van taal, creativiteit en kunst. Cultuur maakt het leven zoveel mooier. Dus verras jezelf bij Nieuwe Veste!


Cursussen & Lessen

Zin in een creatieve uitdaging? We hebben een ruim aanbod aan cursussen en lessen voor jong, oud, beginnend of gevorderd: muziek, dans, theater, musical, beeldend of schrijven. Weet je nog niet helemaal wat het beste bij jou past? Probeer dan één van onze of kennismakings- of proeflessen. Wie weet kun je een cursus volgen in jouw wijk! Wat je ook kiest: jouw creatieve ontwikkeling staat centraal.


Bibliotheek 

In de bibliotheek is veel meer te doen dan het lenen van boeken. Onze activiteiten maken het dé plek in Breda voor informatie en ontmoeting. Uiteraard met een hapje en een drankje van onze horeca. Wil je beter Nederlands leren of leren omgaan met een computer en internet? Samen met Taalhuis Breda kunnen we je hierbij helpen.


Amateurkunst

Nieuwe Veste is er voor de stad. Met ons Informatiepunt Amateurkunst, de Culturele Markthal en het Stadspodium ondersteunen we Bredanaars die in hun vrije tijd met kunst en cultuur bezig zijn. Heb je vragen, ideeën of dromen? Laat je inspireren, neem deel en organiseer! Samen maken we dé broedplaats van creativiteit en kunst.


Makersbase

Makersbase is de creatieve werkplaats van Breda. Zit jouw hoofd barstensvol creatieve of technische ideeën en zoek je een plek waar je deze coole ideeën kunt omzetten naar een echt product? Bij Makersbase kun je jouw gedachtenspinsels uitwerken of meedoen met een workshop.


Onderwijs

Als verbinder tussen scholen en cultuuraanbieders, willen wij dat elk kind in Breda in aanraking komt met de verschillende vormen van kunst en cultuur. Door te tekenen leer je beter te kijken, door te zingen en muziek te maken leer je onder andere beter te luisteren. Spelenderwijs ontwikkel je je fantasie en prikkel je je nieuwsgierigheid.

  • Bar (na)borrelen, Kindvriendelijk, WiFi
  • Cash, Maestro

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.