Corona

Studeren in het Corona tijdperk is niet eenvoudig. Logisch als je flink baalt van alle vervelende gevolgen. Uit onderzoek blijkt dat 69% van de jongeren zich eenzamer voelt dan voor de crisis. We geven je graag informatie en tips over hoe je hier het beste mee om kunt gaan.  

Corona algemene informatie

De belangrijkste websites waar de meest recente informatie te vinden is. Enerzijds voor Breda, maar voor de volledigheid ook de landelijke informatie.

Jongereninformatie gemeente Breda

De gemeente Breda heeft op haar website een pagina met corona-informatie. Hier wordt het laatste nieuws gedeeld met mogelijkheden die juist nu worden gecreëerd. Ga hier naar deze pagina.

Tips en ideeën

Maak plannen voor je vrije tijd, zodat je na het harde werken iets leuks hebt om te gaan doen. Daarin is het nu creatiever omgaan met de mogelijkheden die er zijn, maar er kan nog steeds van alles. Mogelijk ben je al overstelpt met linkjes en tips, dus misschien ten overvloede:

Zorg goed voor jezelf en een ander

Laten we eerlijk zijn, het vele thuis studeren is niet altijd even leuk. Gelukkig zijn er veel initiatieven waarmee je voor jezelf of een ander iets positiefs kunt betekenen.

plus ÉÉN

Eenzaamheid, samen kunnen we elkaar helpen.