Danscafé Krisje aan de haven

Haven 17, Breda

Feestcafe Krisje aan de haven bestaat pas een aantal jaar, maar in een hele korte tijd al een echt begrip geworden in het Bredase uitgaansleven! Lees verder

Krisje aan de haven is 't gezelligste feest café van Breda. Gelegen op een prachtige en unieke locatie "de haven". Krisje staat bekend om de gezellige muziek, sfeer & ambiance. Van Nederlandse meezingers tot swingende top 40 en ook een goede houseplaat zal niet ontbreken! 

In de zomermaanden staat er ook een geweldig terras buiten en is Krisje aan de haven 7 dagen per week geopend vanaf 11:30 voor: Koffie - Lunch - Borrel. Uiteraard feesten we in het weekend door tot in de kleine uurtjes. Iedere vrijdag & zaterdag is Krisje geopend tot 04:00 uur. Ook treden er regelmatig ( Nederlandstalige ) artiesten op. 

Ná iedere wedstrijd van NAC BREDA is Krisje's bekende en gezelligste "3e helft" Speelt NAC BREDA op zondags thuis? Dan treed er ná de wedstrijd een artiest op. Ook tijdens alle evenementen is Krisje van de partij. Denk daarbij aan Jazzfestival, carnaval, tranen van van Cooth, dancetour, pasen, pinksteren of koningsdag! Ben je er nog nooit geweest? Kom dan snel een drankje of dansje doen!

Haven 17, 4811WK Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.