Lin's Lounge & Chocolat Bar

Halstraat 17, Breda

Luxe koffie en thee lounge met Leonidas chocolade, Taarten en gebak van Teurlings, ijs / wafels en exclusieve patisserie van Senso-Gelato, koffie van Bacchi en thee van Or Tea?. Een zaak vol lekkernijen! Daarnaast nog een ruim assortiment aan cadeau artikelen, onder andere alles wat er gebruikt wordt in de Lounge aan servies, thee en koffie is ook te koop. Voor een geniet momentje bent u bij ons aan het goede adres! Lees verder

Luxe koffie en thee lounge met Leonidas chocolade, taarten en gebak van Teurlings en WOW Cakes, koffie van Bacchi, thee van Or Tea? en zomers heerlijk ambachtelijk italiaans schepijs. Een zaak vol lekkernijen! Daarnaast nog een ruim assortiment aan cadeau artikelen, onder andere alles wat er gebruikt wordt in de Lounge aan servies, thee en koffie is ook te koop. Voor een geniet momentje bent u bij ons aan het goede adres! 

Halstraat 17, 4811HV Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.