Ramses Bier

Thijssenweg 20a, Hooge Zwaluwe

Ramses Bier is een brouwerij met een brouwcapaciteit van 15 HL. De bieren zijn Single hop en gedurfd.De brouwerij is ingericht met behulp van Crowdfunding. Lees verder

Ramses Bier is een brouwerij in Hooge Zwaluwe met een brouwcapaciteit van 15 HL per brouwsel. De huidige brouwerij is in 2013 ingericht. Sinds 2007 zijn de bieren landelijk verkrijgbaar. De 17 jaar daarvoor zijn een aantal bieren al ontwikkeld. Spoedig gaan we een jubileum bier uitbrengen. 25 jaar geleden brouwde Ramses al Den Dorstige Tijger. Misschien wel Nederlands eerste moderne IPA !

Het is mogelijk om de brouwerij te bezoeken. Dit kan met een groep op afspraak of op een van de open dagen.

Ramses Bier heeft een missie en een passie: Bier brouwen voor de mensen die van bier houden. Ramses Bieren zijn single hop en de mout is Biologisch. Indien mogelijk worden er lokale ingrediënten gebruikt. Zo heeft ieder bier een eigen, unieke, uitgesproken smaak en kan iedereen genieten van een of meer vloeibare snoepjes in zijn of haar glas. Proost!

De brouwerij heeft geen winkel. Voor particuliere verkoop verwijzen wij graag naar diverse verkooppunten

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.