CryoBoost

Zoete Inval 29, Breda

Wat is cryotherapie? Whole Body Cryotherapy is een koudetechniek waarbij het gehele lichaam gedurende 1 tot 3 minuten blootgesteld wordt aan zeer lage temperaturen (-120°C tot -196°C). Dit gebeurt in een cryosauna tot aan de bovenkant van de schouders, dus het hoofd blijft vrij. Door korte extreme koeling van de bovenste huidlaag, geeft cryotherapie de volgende effecten op lichaam en geest: ​ stimuleert het stofwisselingsproces vermindert de lichamelijke en geestelijke vermoeidheid verbetert de slaapkwaliteit versterkt en hersteld het immuunsysteem vermindert chronische pijnklachten activeert de productie van het groeihormoon stimuleert de vetbranding stimuleert de collageenaanmaak zorgt voor huidverbetering stimuleert de aanmaak van endorfines (gelukshormoon) Cryotherapy geeft meer energie aan lichaam en geest. ​ De extreem lage temperatuur in de cryosauna bevordert de aanmaak van endorfine. Dit hormoon komt ook vrij bij intensief sporten en het zorgt er onder andere voor dat wij ons blij en energiek voelen. Cryotherapie activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en is daardoor een volledig veilige therapie. Door de korte blootstelling gaat de kou niet dieper dan 2mm en wordt de kerntemperatuur van het lichaam niet beïnvloed. De kou is bedoeld om de temperatuursensoren op de huid te beïnvloeden. Dit is voldoende om herstelprocessen op meerdere niveaus in het lichaam zelf in actie te laten komen. Lees verder

Wat is cryotherapie? 

Whole Body Cryotherapy is een koudetechniek waarbij het gehele lichaam gedurende 1 tot 3 minuten blootgesteld wordt aan zeer lage temperaturen (-120°C tot -196°C). Dit gebeurt in een cryosauna tot aan de bovenkant van de schouders, dus het hoofd blijft vrij. 

Door korte extreme koeling van de bovenste huidlaag, geeft cryotherapie de volgende effecten op lichaam en geest: stimuleert het stofwisselingsproces vermindert de lichamelijke en geestelijke vermoeidheid verbetert de slaapkwaliteit versterkt en hersteld het immuunsysteem vermindert chronische pijnklachten activeert de productie van het groeihormoon stimuleert de vetbranding stimuleert de collageenaanmaak zorgt voor huidverbetering stimuleert de aanmaak van endorfines (gelukshormoon) Cryotherapy geeft meer energie aan lichaam en geest. 

De extreem lage temperatuur in de cryosauna bevordert de aanmaak van endorfine. 

Dit hormoon komt ook vrij bij intensief sporten en het zorgt er onder andere voor dat wij ons blij en energiek voelen. 

Cryotherapie activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en is daardoor een volledig veilige therapie. 

Door de korte blootstelling gaat de kou niet dieper dan 2mm en wordt de kerntemperatuur van het lichaam niet beïnvloed. 

De kou is bedoeld om de temperatuursensoren op de huid te beïnvloeden. 

Dit is voldoende om herstelprocessen op meerdere niveaus in het lichaam zelf in actie te laten komen.

Zoete Inval 29, 4815 HK Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.