Dagje uit Breda

Achter de Lange Stallen 33, Breda

Dagje Uit Breda is gelegen Achter de Lange Stallen en is een top locatie om te verzamelen voor een leuk uitje. Van Bijlwerpen, City Games, Kraak de Kluis, Smash Room tot aan bootje varen over de Singels en meer! Je kunt bij Dagje Uit terecht voor een ruime keuze aan uitjes voor teambuilding, vrijgezellenfeesten en vrienden- /familie dagen. Lees verder

Dagje Uit Breda zat voorheen in het oude postkantoor en heeft sinds kort een nieuwe locatie die zij volledig hebben verbouwd. Ze zijn verhuisd naar een monumentaal pand in het hartje centrum van Breda, een top locatie om te verzamelen voor een leuk uitje. Van Bijlwerpen, Get the Picture, Kraak de Kluis, Smash Room tot aan bootje varen over de Singels en meer! Je kunt bij Dagje Uit Breda, met een aanbod van meer dan 75 activiteiten, terecht voor een ruime keuze aan uitjes voor teambuilding, vrijgezellenfeesten en vrienden- /familie dagen.

Een compleet platform met echt alles wat je in een stad kunt doen met één contactpersoon & één factuur. Alles regelen via één partij en op één centrale plek!

  • Bar (na)borrelen, Reserveren mogelijk, Terras of binnentuin, WiFi
  • Cash, Maestro