De Burcht Optiek

De Burcht 37, Breda

5/ 5

De opticien van de wijk IJpelaar, met merken als Ray-Ban, Prada, Oakley en Céline Paris. Kom je langs? Lees verder

Bij dit familiebedrijf staat uw zicht centraal.

In Winkelcentrum De Burcht in de IJpelaar, staan Aron & Sophie al sinds 2015 voor u klaar. Dit echtpaar is volledig gediplomeerd opticien en contactlensspecialist en zij geven u graag advies bij het aanmeten van uw volgende kijkoplossing. 

Goed zien is belangrijk, maar er goed uitzien is minstens zo belangrijk! Daarom zorgen Aron & Sophie voor een grote collectie met voor ieder wat wils. Voor de jonge, modebewuste brildragers zijn er de bekende modemerken. Wie een bril zoekt die niet opvalt, zijn er de minimalistische monturen van brilontwerpers uit het buitenland. Wat je ook zoekt, Aron & Sophie helpen je graag met je volgende keuze. 

Ook als je liever helemaal geen bril draagt, kun je bij De Burcht Optiek terecht. Met uitgebreide kennis van contactlenzen en de nieuwste apparatuur, zorgen onze specialisten dat je de beste lenzen gaat dragen. Door samenwerkingen met verschillende leveranciers heb je meer dan voldoende keuze als het om lenzen gaat. 

Bij deze opticien wordt je geholpen als persoon met een eigen verhaal en kijken we graag naar wat de beste oplossing is voor jou. Het vakbekwame team staat klaar om u in de watten te leggen met het allerbeste zicht. Benieuwd geworden? Kom eens langs om de collecties te bekijken en kennis te maken met het team. 

  • Accessoires, Brillen
  • Essilor, Varilux, Zeiss, Tom Davies, BBIG, Prada, Anne et Valentin, Celine Paris, Etnia Barcelona, Ray-Ban, Oakley,
  • Cash, Maestro, Mastercard, Visa
  • Winkelcentrum De Burcht