Aanhuis Breda Brugel

Fatimastraat 186, Breda

Aanhuis Breda Brugel heeft een compleet assortiment om uw gehele woning van boven naar beneden compleet in te richten. Van vloeren tot behang en van vele soorten raamdecoratie tot meubelstoffering: onze gecertificeerde interieuradviseurs zorgen er graag voor dat u in luxe kunt genieten van wonen. Met onze eigen vakbekwame stoffeerders, monteurs en parketteurs, schilders en behangers kunnen wij absoluut kwaliteit leveren. Dankzij onze samenwerking met woninginrichting-aanhuis.nl kan dit zelfs tegen zeer scherpe prijzen. Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kunt u voor vele extra’s ook bij ons terecht. Nieuwsgierig? Kom eens langs in onze showroom in Breda! Lees verder

DÉ LEUKSTE WINKEL IN DE BUURT VOOR ALLE WOONTRENDS!

Aanhuis Breda Brugel heeft een compleet assortiment om uw gehele woning van boven naar beneden compleet in te richten. Van vloeren tot behang en van vele soorten raamdecoratie tot meubelstoffering: onze gecertificeerde interieuradviseurs zorgen er graag voor dat u in luxe kunt genieten van wonen. Met onze eigen vakbekwame stoffeerders, monteurs en parketteurs, schilders en behangers kunnen wij absoluut kwaliteit leveren. Dankzij onze samenwerking met woninginrichting-aanhuis.nl kan dit zelfs tegen zeer scherpe prijzen. Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kunt u voor vele extra’s ook bij ons terecht. Nieuwsgierig? Kom eens langs in onze showroom in Breda!

Aanhuis Breda Brugel wordt geleid door Joop en Linda Brugel.

De ouders van Joop begonnen in de jaren ’60 een meubelstoffeerderij. Hier werden vele stoffen en kussen voor o.a. eiken banken gemaakt en verkocht.

Op 8 oktober 1997 ging Joop ook aan de slag in de zaak van zijn ouders. In het begin richtte hij zich op de projectinrichting, vloeren en raamdecoratie. Joop zijn specialisme was in die tijd Marmoleum.

In 2005 is Linda Brugel-van Zuijlen in de zaak erbij gekomen. Linda heeft de opleiding binnenhuisadviseur huis en interieur gedaan en was dus een goede aanvulling op het team.

Samen hebben Joop en Linda de zaak opnieuw ingericht en zijn ze zich ook gaan richten op de particuliere markt. De collectie is uitgebreid. Van vloeren tot raamdecoratie en van behang tot inbouwkasten. Kortom: complete woninginrichting. Het motto van Aanhuis Breda Brugel is dan ook “in luxe genieten van wonen”.

De meubelstoffeerderij is overigens nog steeds een onderdeel van het bedrijf.

Inmiddels hebben we al heel wat huizen mogen inrichten. Hierbij is Linda steeds de styliste, zij geeft advies, en Joop zorgt voor de technische afwerking hiervan.

Samen hebben we hele leuke projecten mogen doen: van restaurants en winkels tot woningen in heel Nederland en zelfs over de grens. Uiteraard altijd met in achtneming van de wensen van de klant.

Klik hier om een visuele  indruk te krijgen van ons bedrijf.

  • Wonen
  • Luxaflex-Blend-Eijffinger-Inside-Headlam-Chivasso-Sunway-Moduleo-Ambiant-Tarkett-Forbo-Vtwonen-Keymer-Artex-Allure-Besouw-Parade-Jabo-Desso-
  • Cash, Maestro
  • Ginneken & Ginnekenmarkt