National Glamour Day 26 September 2020

Morgen staat alles in het teken van de mode, tijdens de National Glamour Day. Op zaterdag 26 september krijg je minstens 20% bij onderstaande deelnemers uit Breda. Vergeet alleen niet je Glamour mee te nemen en download gratis de Breda City App, jouw personal shopping guide van Breda. 

Breda is een van de leukste winkelsteden van Nederland. Van grote ketens tot kleine boetiekjes en gezellige horeca, je vind hier alles. Ontdek hier alle winkelgebieden en winkels van Breda. 

Winkelcentrum de Barones

De Barones is een groot overdekt winkelcentrum met 19 verschillende winkels in hartje Breda. In de Barones nemen Guess, Comma, S.Oliver en de Etos deel aan de Glamour Day. Bij Open32 en Mango krijg je dit weekend ook extra korting. 

Kernwinkelgebied

Het kernwinkelgebied bestaat uit de Ginnekenstraat, Eindstraat, Karrestraat en de Torenstraat. Deze vier straten vormen één lange straat, waar je voornamelijk alle grote ketens kunt vinden. In het kernwinkelgebied van Breda nemen de volgende winkels deel: Calzedonia, Douglas, CASA, Swarovski, Levi's, Sacha, S.Oliver, Kruidvat, Hema, Esprit, H&M, Hunkemöller, Vero Moda en Van Uffelen. Kleding, schoenen, accessoires, beauty en haarproducten vind je allemaal bij deze winkels. 

Oostelijke binnenstad

De oostelijke binnenstad is een verzameling van de Veemarktstraat, Halstraat, St. Janstraat, St. Annastraat en de Gasthuispoort. Dit wordt ook wel omschreven als het dwaalmilieu van Breda. De vele straatjes bieden namelijke en mooie en gevarieerd aanbod van horeca en leuke boetiekjes, waar je uren rond kunt blijven dwalen. In dit gebied scoor je leuke kortingen bij Vanilia, Hare Majesteit en INGAR.

DE 3 BRUGSTRATEN

De Drie Brugstraten bestaan uit de Korte Brugstraat, de Lange Brugstraat en de Tolbrugstraat. De straten beginnen bij de Grote Markt en lopen door tot de Haagdijk nabij de haven. Als je door de straat loopt kom je veel verschillende soorten winkles tegen, van fashion tot lifestyle en elektronica. In dit gebied profiteer je van leuke kortingen bij Livera, Face-2 en Sorali Deluxe

Houtmarkt

De Houtmarkt ligt in het hart van het historische en gezellige stadscentrum aan de drukste winkelroute van de stad. Het verbindt de Ginnekenstraat, Houtmarkt en de Akkerstraat met elkaar. Zo wordt het mogelijk om een compleet winkelrondje te maken. Bij Superdry en Candles and Cards ontvang je dit weekend extra korting!


oranje zuid

Met meer dan 150 ondernemers en een breed aanbod van speciaalzaken, luxury shopping, ambachtszaken, exclusieve winkels en de beste en gezelligste horecagelegenheden maakt dat dit winkelgebied een van de meest geliefde gebieden van Breda is. Bij IKKS en Brugel Woondesign profiteer je zaterdag van extra korting. 

Stada Stores

Stada Stores maakt onderdeel uit van het Stadionkwartier in Breda en is direct gelegen naast het Rat Verlegh Stadion van voetbalclub NAC Breda. Het nieuwe en volledig overdekte winkelcentrum bevat een aantal grote winkels met een zeer gevarieerd aanbod. Profiteer hier van extra kortingen bij Bristol.