Spot 44

nieuwstraat 42, Breda

Voor de totstandkoming van onze producten maken we gebruik van de beste materialen in combinatie met perfect vakmanschap. We gebruiken veel ‘oude’ materialen en geven het een cool nieuw leven. Lees verder

Voor de totstandkoming van onze producten maken we gebruik van de beste materialen in combinatie met perfect vakmanschap. We gebruiken veel ‘oude’ materialen en geven het een cool nieuw leven. Gepassioneerde mensen worden aan het werk gezet om aan uw vraag te kunnen voldoen. 

Wij leveren direct vanuit onze eigen fabriek en importeren onze materialen direct. Dus zonder tussenhandel. Dat scheelt enorm in de prijs en dat voordeel geven we aan u. Een bijkomend voordeel is dat wij daarom gemakkelijk maatwerk kunnen leveren en dus perfect aan uw wensen kunnen voldoen. 

Wat we doen, doen we graag goed. U kunt daarom rekenen op een uitstekende klantenservice. Vraag het gerust aan de honderden klanten die u voorgingen. Is er onverhoopt toch een probleem? We lossen het altijd op!

nieuwstraat 42, 4811 WV Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.