The Butcher's Burgers

Reigerstraat 24, Breda

Als je eens een écht lekkere hamburger wil eten, dan ben je bij The Butcher’s Burgers aan het juiste adres. Onze hamburgers zijn helemaal handgemaakt, van het beste vlees dat je maar kan bedenken! Lees verder

Als je eens een écht lekkere hamburger wil eten, dan ben je bij The Butcher’s Burgers aan het juiste adres. Onze hamburgers zijn helemaal handgemaakt, van het beste vlees dat je maar kan bedenken!

The Butcher’s Burgers heeft een simpel doel: we willen voor jou de allerbeste burgers maken. En daarvoor trekken we alles uit de kast! Zo werken we alleen met het beste en lekkerste vlees: Double Dutch Beef van Meatstreet. 

Dit vlees komt van Hollandse bodem en is niet alleen superlekker. Het is ook nog eens een verantwoorde én duurzame keuze. Onze hamburgerbroodjes vind je ook nergens anders. Ze zijn door Bakkerij Pol van den Bogaert speciaal voor ons ontwikkeld!

Ook op onze locatie in de Foodhall Breda zijn we erg trots. De voormalig oude bioscoop van Breda is omgetoverd tot een culinaire hotspot, waarin je als bezoeker kan kiezen tussen een variëteit aan gerechten.

Hopelijk zien we je snel bij onze stand in de Foodhall Breda!