11x kerstdiners in Breda

Kerstmis is de tijd waarin iedereen gezellig hun tijd doorbrengt met familie en vrienden. Iets wat bij Kerstmis niet te vergeten is is natuurlijk heerlijk eten. In dit lijstje hebben wij 11 restaurants uitgelicht die heerlijke kerstmenu's bereiden tijdens de feestdagen.

believe in the magic of christmas

Humphrey's

Bij Humphrey's kun je tijdens Kerstmis een heerlijk 3-gangenmenu à la carte bestellen. Met keuze uit 5 verschillende voorgerechten, 6 verschillende hoofdgerechten en een heerlijk kerstdessert ben je verzekerd van een kerstdiner waar je van zult genieten. Met keuze uit vlees, vis en vegetarisch is er voor ieder wat wils.

Restaurant & Bar Amrath

Bij Amrâth Hotel & Restaurant zijn er veel verschillende keuzes tijdens de feestdagen. Op kerstavond wordt er een uitgebreid 4-gangendiner geserveerd. Op 1e kerstdag kun je gebruik maken van een kerstbrunch-buffet  en 's avonds kun je genieten van het kerstbuffet. Op 2e kerstdag is er ook een kerstbrunch-buffet en 's avonds wordt er een 4-gangendiner geserveerd.

Dennenlucht

Een 3-gangenmenu met keuze uit verschillende gerechten, daarvoor ga je naar Dennenlucht. Tijdens de eerste gang kun je van alles proeven, er worden namelijk vele kleine gerechten op een grote borrelplank geserveerd. Als hoofdgerecht kun je de keuze maken uit 4 verschillende gerechten. Als dessert kan je kiezen tussen een speciaal kerstdessert of een koffie- en theeplateau.

Plan B

Bij Tapasbar Plan B kun je tijdens kerst lekker samen zijn en met vrienden of familie genieten van een heerlijk shared dinner. Er is voor ieder wat wils, vlees/vis, vegan of vegetariër! Plan B is geopend op kerstavond en op 2e kerstdag.

Barlucca

Bij Barlucca kun je tijdens Kerstmis de keuze maken tussen een 3- of een 4-gangemenu. Je kunt zelf tussen 4 voorgerechten, 2 tussengerechten, 3 hoofdgerechten en 3 desserts kiezen. Zo kun je je eigen menu samenstellen met dingen die jij lekker vindt. 

Dickens & Jones

Een 4-gangen Kerstkeuzemenu met heerlijke biefstukken, visfilets en een grand desert noëlle chocolat. Dat vind je tijdens de feestdagen bij Dickens & Jones. Wanneer je aan de voet van de Grote Kerk een heerlijk en sfeervol kerstdiner wilt, is Dickens & Jones de place-to-be!

Restaurant Boven Zeezicht

Voor een heerlijk 3- of 4-gangenmenu op de Grote Markt ga je naar Restaurant Boven Zeezicht! Met in elke gang 3 verschillende keuzes en een dessert van chocolademousse word je hier helemaal in de watten gelegd. Het enige wat jij hoeft te doen is je keuze doorgeven en genieten van het eten en eventueel van het ruime aanbod aan speciaalbieren en whiskeys.

Ume

Vier jouw Kerstmis met een heerlijke lunch of diner bij Ume! Met gigantisch veel keuze uit sushi, sushi, wok- en grillgerechten en desserts geniet je hier zonder twijfel. Het bestellen gaat gemakkelijk via een tablet. Zo kun je ook alle gerechten zien voordat je ze bestelt.

De Veestallen

Bij de Veestallen wordt tijdens kerst een 5-gangendiner geserveerd. Dit menu is op kerstavond, 1e kerstdag en 2e kerstdag te bestellen. Ook is het mogelijk om dit menu in 3-, 4- of 5 gangen te bestellen tijdens de lunch. Bijgaand kun je een wijnarrangement bestellen, zodat je bij elke gang een heerlijke bijpassende wijn kunt drinken.

El Patio

Tijdens de feestdagen sfeervol dineren aan de haven van Breda? Ga dan naar El Patio Pintxos Y Vinos. De gezelligste tapasbar van Breda, dat is toch de perfecte plek om met je familie een heerlijke kerst door te brengen? Pintxos zijn Spaanse tapas, maar dan op brood. Deze stijl komt uit het Spaanse Baskenland en hier zijn ze bij El Patio heer en meester in!

Popocatepetl

Op kerstavond, eerste én tweede kerstdag kun je heerlijk Mexicaans eten bij Popocatepetl. Een bezoek aan Popocatepetl is een avond in Mexicaanse sfeer met heerlijke cocktails en natuurlijk een zeer gevarieerde keuze aan Mexicaanse gerechten.