5x leuke plekken voor een High-Tea

Op je vrije zondagmiddag tijdens de koude(re) dagen is een warme kop thee met wat lekkers erbij altijd goed. In Breda zijn verschillende plekken waar je dit kunt doen, zo heb je de Peer en Dickens & Jones. In dit lijstje staan 5 plaatsen waar je kunt genieten van een heerlijke High-Tea.

heerlijk 4-uurtje

De Peer

De Peer is een erg gezellige locatie, aan de rand van het Liesbos. Kleine hapjes is een van hun specialiteiten en dit maakt het een erg goede plek voor een high-tea. Alles wordt vers gemaakt en het aanbod aan theesoorten is groot. Naast high-tea's biedt de Peer ook lunch, diner en borrels aan.

DICKENS & JONES

In het hart van Breda, tegenover de Grote Kerk zit Dickens & Jones. Een gezellige brasserie met een ontspannen huiskamersfeer. Bij de high-tea van Dickens & Jones zitten erg veel lekkere hapjes zoals sandwiches, scones en brownies. Tussen twee en vijf uur 's middags ben je welkom!

Barista Café

Met de perfecte combinatie tussen zoet en hartig zijn de high-tea's van Barista Café ontzettend lekker. Je kan kiezen tussen een normale high-tea of een speciale high-tea voor kinderen. Bij de high tea zit een onbeperkt aanbod aan thee, een glas verse jus d'orange en een breed aanbod aan verschillende hapjes.

Lunchroom Canella

In een ontspannen en huiselijke sfeer geniet je optimaal van een high-tea bij Lunchroom Canella. De high-tea's bij Lunchroom Canella worden in 2 gangen geserveerd. Je krijgt eerst een gang met alle hartige hapjes zoals sandwiches, mini-hotdogs en mini-worstenbroodjes. Tijdens de tweede gang krijg je muffins, scones, brownies en crème brûlée.  

Coffeelicious

Bij Coffeelicious Breda is de keuze in high-tea's ruim. Zo kun je er voor kiezen om in plaats van een high-tea een keer van een high-wine te genieten, maar het is ook mogelijk om de high-tea's veganistisch of glutenvrij te bestellen. Speciaal voor aanstaande moeders is er een babyshower high-tea. Met cupcakes, diverse sandwiches en heerlijke thee is een lekkere high-tea verzekerd.