5x Herenmode in Breda

Er zijn in Breda enorm veel winkels waar je slaagt voor de nieuwste trends op het gebied van herenmode. Hieronder helpen wij je alvast op weg en beschrijven we een aantal van de mooiste zaken in Breda! 

Shopping is the best medicine

Artu Napoli

Artu Napoli Breda biedt een collectie in fashion en lifestyle voor de man en vrouw die kwaliteit op de juiste waarde weet te schatten en geniet van het leven. De man of vrouw die weet dat de juiste outfit de persoonlijkheid versterkt, deze krachtiger maakt en vooral een comfortabel gevoel geeft tijdens het dragen.

Paul Pim

PaulPim is een luxe winkel waar ze nette kleding verkopen voor mannen en voor vrouwen. Daarnaast verkopen ze de mooiste accessoires. PaulPim is een zaak waar ze graag de tijd nemen om je te leren kennen om zo een passend advies te kunnen geven.

State of art

State of Art Store Breda is met een winkeloppervlakte van 270 vierkante meter een van de grootste en meest uitgebreide State of Art Stores. Je bent van harte welkom in hun mooie zaak aan de Veemarktstraat. Hier slaag je in een huiselijke sfeer voor een nieuwe outfit, onder het genot van een lekker kopje koffie.

Daydream essentials

DaydreaM Essentials is een bijzondere concept fashion boetiek met allerlei mooie producten op het gebied van fashion, vintage en design. Je vindt hier de nieuwe modetrends en ook diverse accessoires,  schoenen en tassen.
Kwaliteit, materiaal en design is enorm van belang voor DaydreaM Essentials.

Open32 Ginnekenstraat

Bij Open32 krijg je het allerbeste advies en stylingtips. Een tevreden klant is hun prioriteit en kleding is hun passie. Dat blijkt uit het enthousiasme, de multibrand collectie en inzet. Open32 deelt de passie voor kleding graag met je.