5x workshops in Breda

Wist jij al dat nieuwe dingen leren goed voor je is?  Diverse studies hebben aangetoond dat het je brein gezond houdt én je geheugen verbetert. Leer of verbeter een (nieuwe) skill met een van deze toffe workshops in Breda.

Never stop learning, because life never stops teaching

Echt brood

Regelmatig kun je bij Echt Brood twee unieke workshops volgen. Bij deze bakkerij nemen ze je mee achter de schermen en vertellen ze je alles wat je wilt weten over verschillende broden, lekkernijen en graansoorten. Met deze kennis mag je uiteindelijk zelf aan de slag; je gaat namelijk zelf het deeg maken voor verschillende broden. 

Omdat dit een tweedaagse workshop is, kom je de volgende dag terug terwijl je deeg de hele nacht heeft kunnen rijzen. Zorg ervoor dat je wat ruimte vrijmaakt in je diepvries, want je mag al het lekkers mee naar huis nemen. Natuurlijk mag je tijdens de workshop ook genieten van een lekker glaasje wijn, koffie of thee met wat te snoepen uit de bakkerij. 

De workshop vindt plaats op 2 dagen van 13:00 tot 20:00 uur en is beschikbaar op beginnersniveau en een voor gevorderden. Klik hier voor meer informatie.

Cocktailworkz

Voor deze workshop hoef je zelf de deur niet uit; CocktailWorkz biedt een geheel verzorgde cocktailbar op locatie aan! Ze komen graag bij je langs voor een beginner-, advanced- of masterclass workshop. Hierin leer jij de basics van het vak en mag je er zelf ook mee aan de slag. En de cocktails drinken hoort hier natuurlijk ook bij! 

Ontzettend leuk als uitje, of op je bedrijfsfeestje: niks is te gek bij CocktailWorkz. Klik hier voor meer informatie over deze workshops.

YAY! Taart

Bij YAY! Taart kun je terecht voor verschillende smakelijke workshops. Je leert hier niet alleen hoe je de taarten (of cupcakes!) zo lekker mogelijk kan maken, maar ook hoe je ze mooi kan aankleden! Het oog wil immers ook wat. De workshops zitten zo in elkaar, dat het voor iedereen te volgen is en ieder er wat van kan leren. Hierbij maakt het niet uit of je al ervaring hebt of niet. Enthousiast? Meer info vind je hier.

Paaldansstudio & Dance centre

Je zou misschien denken dat je hier alleen terecht kan voor paaldansworkshops, maar dat is niet het geval! Je kunt hier verschillende dansstijlen leren, denk aan buikdansen, salsa of 90's dance. Hiernaast kun je ook kiezen voor verschillende creatieve workshops als schilderen, handletteren en kratten pimpen. Maar denk ook aan bollywood, vogue en modellen workshops. Kun je niet kiezen? Ga dan voor 'de combinatie workshop' waarbij je 2 tot 4 (dans)workshops kunt combineren. Hoe tof voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje! Klik hier voor alle workshops en meer informatie. 

Makeupsisters.nl

De Make-up Sisters zijn op dezelfde locatie te vinden als de Paaldansstudio. Alleen kun je hier terecht voor een ruim aanbod van Make-Up workshops. Zo leer je hier bijvoorbeeld alles op het gebied van bruids make-up, Drag Make-Up en avond make-up. Je bent hier altijd verzekert van een erg gezellige avond en gaat er altijd tip-top uitziend naar huis. Klik hier als je graag meer wilt weten.