Bastiaansen Modestad opent niet één maar twee nieuwe winkels in Bavel!

Bastiaansen Modestad vierde 1 maart de grote opening van niet één maar twee nieuwe winkels! De voormalige Tussenpauz in Bavel is omgetoverd tot een complete herenzaak van 1500M2, met een breed aanbod aan de nieuwste trends en de service die je van Bastiaansen gewend bent. Het huidige pand heeft ook een gehele make-over gekregen en bestaat uit dames mode. Denk hierbij aan nieuwe merken en wederom een inspirerende omgeving. In de afgelopen 30 jaar hebben 7 uitbreidingen plaatsgevonden, waarbij dit weer een mooie volgende stap is!

Geert, Henneke en hun kinderen Monique, Rogier en Boris zijn samen met het gehele team dit avontuur aangegaan voor de toekomst van de winkel. Deze stap was noodzakelijk omdat Bastiaansen Modestad zowel bij de dames- als herenafdelingen uit haar jasje groeide en ruimte te kort had. Nog eens 1500m2 erbij zal zorgen voor fijne shopervaring waar je fashionzintuigen geprikkeld zullen worden! Denk hierbij aan een prachtige uitstraling van de winkel, trendy nieuwe merken, 1-op-1 service en de vriendelijke gezelligheid die je van Bastiaansen kent!

Op 1 maart begon deze ochtend met een heerlijk openingsontbijt, verzorgt door bouwpartner NBU(Nederlandse Bouw Unie)! Daarnaast is er traditie getrouw met bijna het hele team door beiden winkels gelopen om deze gezamenlijk te openen.

Ook restaurant VIN'S opende haar deuren aansluitend aan de nieuwe herenzaak. Alle gasten werden feestelijk ontvangen met een overheerlijk glaasje bubbels om de re-opening te vieren.

Het was een bruisende, zonnige dag met een grote opkomst aan enthousiast winkelpubliek dat een kijkje kwam nemen, winkelen en familie Bastiaansen feliciteren! In de maand maart is er iedere dag wel iets te beleven in de Modestad. Niet alleen in de winkels maar ook via de socials vieren ze feest! Check de socials want ze vieren het graag met jou! Wanneer ga jij de nieuwe winkel bewonderen?