Breda krijgt een nieuwe healthy hotspot: Jack & Jacky's

Naar verwachting zal begin juni Jack & Jacky's haar deuren openen aan de Boschstraat 11 in Breda. Je kunt hier straks terecht voor ontbijt en lunch met "healthy food, fresh juiches & good coffee". Eigenaren Jon en Iris nodigden ons uit om alvast een kijkje nemen. 

Het jonge stel komt uit Waalwijk en wil met Jack & Jacky's mensen overdag op een makkelijke, lekkere en bovenal gezonde manier te laten genieten van vers eten en drinken. Iris is een echte horecatijger en werkt al ruim 10 jaar in de horeca. Jon werkt in de commerciële sector en samen gaan ze nu hun droom verwezenlijken. Het einddoel: een succesvolle keten opzetten met Jack & Jacky's. 

Concept
Jack & Jacky's gaat zich richten op koffie, verse sappen, lunch en ontbijt. Hierbij licht de focus op gezonde gerechten en dranken. Zo kun je hier straks heerlijke sandwiches, salades, smoothie bowls en bijvoorbeeld gezonde pancakes bestellen. De kaart is samen met een meesterchef ontwikkeld en heeft voor ieder iets wils: vis, vlees en vega/vegan. Jack & Jacky's krijgt zelfs een private label koffie en brood. De zaak zal 7 dagen per week geopend zijn van 8:00 tot 17:00 uur en zowel voor afhaal als om gezellig te zitten of werken.

Interieur
De zaak krijgt een ruimte opzet met een licht Scandinavisch interieur: veel lichte kleuren, hout en groen. Een aantal eye-catchers moeten de zaak een "insta-waardig" karakter geven. In totaal komen er circa 40 zitplekken, variërend van plekken aan de bar, grote en kleine tafels en zelfs flexwerk plekken. Daarnaast krijgt de zaak  een mooi terras over de hele voorgevel.

Jack & Jacky's volgen?
Facebook
Instagram
TikTok