Bredase ondernemers ontvangen titel: Beste Treatwell beautysalon van Nederland

Breda is dubbel in de prijzen gevallen in de race voor de titelawards ‘Beste Salon van Nederland 2016’. Vandaag zijn de Top Rated awards uitgereikt aan de zes best gewaardeerde beautysalons van Treatwell.nl, gekozen op basis van klantreviews en stemmen. ZeNNsation en Salon BijDeHand uit Breda mogen beide de eretitel dragen. Eerder ontvingen salons al de Top Rated-nominatie en na het tellen van alle stemmen zijn nu de grote winnaars per categorie bekend. In Nederland werd een maand lang massaal gestemd op de genomineerde Top Rated salons. 


Winnares Noëlle Oor (l) met Sandra Schillemans, Brand Manager Treatwell Benelux.

Voor Noëlle Oor, eigenaresse van ZeNNsation, kwam het winnen van de Top Rated award totaal onverwacht: “Wat een verassing. Voor mij betekent deze award niet zomaar iets, het doet me veel. Ik vind het heel belangrijk om uitgebreid de tijd te nemen voor mijn klanten: boekt iemand een uur, houd ik anderhalf uur vrij. Zo kan ik iedereen op een persoonlijke manier het beste helpen. Deze award laat zien dat mensen dit waarderen. We zitten pas een jaar bij Treatwell, maar nu al een award voor de Beste Salon. Wauw!”


Winnares Simone Verbiest (m) met Sandra Schillemans, Brand Manager Treatwell Benelux.

Ook Simone Verbiest van Salon BijDeHand ziet de award als erkenning voor de persoonlijke aandacht die ze aan klanten geeft: “Ik geef om de mens, ik weet wat er speelt bij mijn klanten. Daar zit mijn kracht. Het persoonlijke contact, en dat mensen in mijn salon écht zichzelf kunnen zijn, vind ik het allerbelangrijkste. Dat ze bij mij terugkomen om persoonlijke reden, zie ik als het grootste compliment”.
De people’s choice awards ‘Beste salon van Nederland’ gaan in onderstaande categorieën naar:

Gezicht: Cosmo Beauty Center in Hilversum·        
Kapper: JP Hairstyling in Amsterdam·        
Lichaam: Beaux Arts Skincare store in Eindhoven·        
Massage: ZeNNsation in Breda      
Nagels: Salon BijDeHand in Breda       

Ontharen: Sweet & Smooth in Amsterdam


Alle awardwinnaars (v.l.n.r.: Salon BijDeHand, Beaux Arts Skincare Store, Cosmo Beauty Center, ZeNNsation, Sweet & Smooth, JP Hairstyling, Sandra Schillemans en Joos Valster, Country Manager Treatwell Benelux).

De winnende salons hebben hun award persoonlijk uitgereikt gekregen door Sandra Schillemans, Brand Manager van Treatwell Benelux. Zij ontvingen de award omdat zij ieder de meeste stemmen verzamelden in hun categorie. Met trots kijkt Sandra naar het succes van deze eerste Top Rated Awards: “We zijn ontzettend blij met het feit dat deze salons écht de keuze van Nederland aangeven: de klant heeft het voor het zeggen. Door alle reviews en stemmen kunnen we mensen die op zoek zijn naar een behandeling of salon nog beter van dienst zijn. Met de Top Rated campagne geven we de artiest een platform waar kwaliteit wordt beloond. 

Top Rated salons werden genomineerd omdat zij een 8,5 of hoger scoorden op basis van minimaal 100 reviews, of een 9,0 of hoger op basis van minstens 30 reviews. Deze score is gebaseerd op service, ambiance én prijs-kwaliteitverhouding. Genomineerde salons van 2016 zijn dit jaar te herkennen aan de blauwe Top Rated-sticker op het raam van de salon en op Treatwell.nl.

Dit jaar zijn de Top Rated Awards voor het eerst uitgereikt. Wegens het succes van deze editie zal het een jaarlijks terugkerende aangelegenheid zijn. Salons kunnen zich dus alvast opmaken voor een volgend award jaar.

Over Treatwell 
Treatwell is het grootste en makkelijkste online boekingsplatform voor beauty, hair en wellness in Europa. Met bijna 4000 aangesloten salons in de Benelux brengt Treatwell als onafhankelijke beautyplatform de offline beautybranche online en helpt mensen die online op zoek zijn naar een beautybehandeling bij hen in de buurt. Het online boeken van een beauty afspraak wordt door Treatwell snel en makkelijk gemaakt, door 24/7 online inzicht te geven in de agenda van een salon en klanten de keuze te geven online of in de salon te betalen. De reviews van voorgaande klanten geven bieden hen het vertrouwen bij het maken van een volgende boeking. Zodat klanten niet alleen met vertrouwen in de spiegel kijken, maar ook met vertrouwen naar een afspraak gaan.