ZeNNsation genomineerd voor Treatwell Award

Massage- en wellnespraktijk ZeNNsation is dit jaar wederom genomineerd voor een Treatwell Award. In 2016 won de praktijk de prijs 'beste salon' al in de categorie massage. Ook dit jaar kan Zennsation jullie stem goed gebruiken! 

STEMMEN KAN VIA TREATWELL.NL/MOSTPOPULAR2017

Treatwell is het grootste online boekingsplatform van Europa voor beauty, hair en wellness. Sinds vorig jaar reikt het platform de awards jaarlijks uit. Ook dit jaar dingt Noëlle Oor, eigenaresse van ZeNNsation, mee in de prijzen. De nominaties zijn gebaseerd op consequent goede reviews bij Treatwell. Met een gemiddelde van 4,8 uit de 5 sterren lijkt ons een nominatie op zijn plaats.

Stem en win een massage van een uur!

Noëlle was jarenlang werkzaam als management assistente maar maakte de switch en volgde de opleiding Wellness Masseur. Daarnaast volgde ze diverse cursussen zoals hot-coldstone, hamam, Indiase hoofdmassage en stoelmassage. Allemaal om de beste kwaliteit te leveren in haar eigen bedrijf in het Ginneken. Lees hier welke massages je kunt ondergaan bij ZeNNsation.

Bij ZeNNsation kun je heerlijk ontspannen na een drukke periode. Even aandacht voor je lichaam en tijd voor jezelf. Je kunt genieten van bijvoorbeeld een welverdiende massage of bodytreatment waarbij je langzaam wegdoezelt op een heerlijk warm bed. Of je nou komt om te ontstressen, te relaxen, je spieren losser te laten maken of je huid te laten verzorgen, bij ZeNNsation vind je een behandeling die je past.

Een massage heeft zo veel fijne resultaten!

Volgens Noëlle heeft een massage veel meer doelen dan alleen het soepel maken van de spier. "Het vermindert stress, stimuleert je geluksgevoel, verhoogt je weerstand, vermindert lichamelijke klachten, geeft nieuwe energie, stimuleert bloedsomloop en stofwisseling, verbetert de slaap en laat je er beter uitzien!" Wij denken dat we binnenkort ook maar eens een massage boeken bij ZeNNsation!