Bredase ZeNNsation beste massage-salon van Nederland

Eerder kondigden we al aan dat Bredase massage- en wellnesspraktijk ZeNNsation genomineerd was voor een Treatwell award. In 2016 won de salon de prijs voor beste salon al in de categorie 'massage'. Trots kondigt Noëlle vandaag aan dat zij ook dit jaar de winnares is in deze categorie. Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs!

 

Treatwell is het grootste online boekingsplatform van Europa voor beauty, hair en wellness. Sinds vorig jaar reikt het platform de awards jaarlijks uit. De nominaties zijn gebaseerd op consequent goede reviews bij Treatwell. Door middel van stemmen wordt de uiteindelijke winnaar gekozen. De twee awards prijken bij Noëlle in de salon op een ere plaatsje. 

treatwell award winnaar in de categorie massage 2016 & 2017! 

Noëlle was jarenlang werkzaam als management assistente maar maakte de switch en volgde de opleiding Wellness Masseur. Daarnaast volgde ze diverse cursussen zoals hot-coldstone, hamam, Indiase hoofdmassage en stoelmassage. Allemaal om de beste kwaliteit te leveren in haar eigen bedrijf in het Ginneken. Lees hier welke massages je kunt ondergaan bij ZeNNsation.

bij zennsation vind je een behandeling die bij je past

Bij ZeNNsation kun je heerlijk ontspannen na een drukke periode. Even aandacht voor je lichaam en tijd voor jezelf. Je kunt genieten van bijvoorbeeld een welverdiende massage of bodytreatment waarbij je langzaam wegdoezelt op een heerlijk warm bed. Of je nou komt om te ontstressen, te relaxen, je spieren losser te laten maken of je huid te laten verzorgen, bij ZeNNsation vind je een behandeling die je past.

Een massage is veel meer dan het soepel maken van de spieren

Volgens Noëlle heeft een massage veel meer doelen dan alleen het soepel maken van de spier. "Het vermindert stress, stimuleert je geluksgevoel, verhoogt je weerstand, vermindert lichamelijke klachten, geeft nieuwe energie, stimuleert bloedsomloop en stofwisseling, verbetert de slaap en laat je er beter uitzien!" Wij denken dat we binnenkort ook maar eens een massage boeken bij ZeNNsation!