Tags: relaxationday, behandeling, huidverzorging, massage, schoonheidsbehandeling

6X hotspots voor een relaxte dag!

Het is 15 augustus en de week is net weer begonnen. Vandaag is het nationale relaxationday! Na een drukke dinsdag ben je toe aan wat relaxen. In dit artikel hebben we 6 hotspots waar jij lekker je dag relaxend kunt afsluiten.  

heerlijk ontspannen op relaxationday

PUUR huidinstituut


Puur Huidinstituut is gevestigd in Prinsenbeek, u kunt bij Puur terecht voor ontspannende schoonheidsbehandelingen, manicure én pedicure. Puur is gespecialiseerd in huidverzorging, huidverjonging én huidverzorging! 

PUUR bezorgt je een warm welkom, geeft je persoonlijke aandacht en je word behandeld door gecertificeerde specialisten. Er wordt gewerkt met verschillende en zorgvuldig geselecteerde topmerken!

QOQO MASSAGE


Tegenover het Dr. Struyckenplein vind je QoQo Massage, hier kun je terecht voor  traditionele Chinese massage therapieën die met moderne westerse concepten van een duurzame levensstijl gecombineerd zijn. 

Het maakt niet uit of je een fanatieke sporter bent die na zijn work-out een massage wilt of dat u een drukke zakenvrouw bent die na een drukke en stressvolle dag een massage nodig heeft. 

QoQo is geopend van 10 uur in de ochtend tot middernacht, zodat er altijd een moment is wat voor jou het beste uitkomt!

skins cosmetics


Skins Cosmetics is de place to be voor huidverzorging, professionele make-up, parfums en adviezen. Deze goed gestijlde winkel is gevestigd in Breda aan de Ginnekenweg 31. 

De medewerkers van Skins zijn gepassioneerd over hun vak en trots op de prachtige merken en delen dit graag met jou! Ga even een kijkje nemen in winkel! 

Je wordt altijd uitgenodigd en gestimuleerd om samples mee naar huis te nemen, om te ervaren wat het wat het verschil is tussen diverse producten en om natuurlijk te kijken welk product er bij JOU past!

C'estmoi


C'estmoi is serieus in de huidverzorging en geven aandacht aan de mens erachter, aan u dus! C'estmoi kan je huid verbeteren, met de juiste kennis, nieuwste technieken,  inzichten, tijd en verwennerij voor uw huid. Zodat u met trots na de behandeling in de spiegel kunt kijken en kunt zeggen C'ESTMOI! 

salon bijdehand


BijDeHand is gevestigd in het oudste straatje in het centrum van Breda; de St. Annastraat 11. Bij ieder bezoek ben je verzekerd van een persoonlijke en kwalitatief hoogstaande behandeling. 

Bij elke behandeling wordt gebruik gemaakt van een speciaal voor jou persoonlijk samengestelde verzorgingsset. Om de prioriteit op kwaliteit, hygiëne en aandacht voor jou voorop te kunnen stellen, werken ze uitsluitend met topproducten van o.a. Alessandro, Pronails en DNA om zo de kwaliteit te waarborgen.

attirance


Attirance is gevestigd op Duivelsbruglaan 4 te Breda, hier kun je terecht voor diverse anti-aging behandelingen, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, huidverbeteringen en het laten verwijderen van over beharing.

Bij Attirance ben je in goede handen, dat spreekt uit het feit dat ze in 2012 de Beauty Award hebben gewonnen als beste schoonheidssalon van Nederland.

Bij Attirance ben je altijd welkom voor een uitgebreid huidadvies. Het huidadvies bestaat uit een uitgebreide huidmeting, huidanalyse, behandeladvies en mogelijkheden.