Liefmans chocoladeletter van Banketbakkerij- Tearoom H. van Haaren is een hit!

Al ruim 70 jaar is Banketbakkerij- Tearoom H. van Haaren een begrip in Breda. Ze verkopen o.a. zoete en zoute koekjes, gebak, bonbons en taarten. De banketbakkerij gaat altijd mee met het seizoen, zo hadden ze vorig jaar een chocoladeletter met een vulling van Licor 43. Dit jaar hebben ze een gat in de markt gevonden met de nieuwste chocoladeletter; Liefmans!

de ruby chocoladeletter met liefmans vulling!

Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren heeft een nieuwe hit te pakken. Een chocoladeletter met een vulling van Liefmans. Na vorig jaar de chocoladeletter met vulling van Licor 43 gemaakt te hebben wilden ze dit jaar iets nieuws, iets speciaals. Een versiering met M&M’s of spikkels werd overwogen maar na een uitstapje naar Brugge waren ze eruit, Liefmans.


Corné en Natasja van Mook zijn blij verrast met het succes. In een week tijd zijn er al ruim tweehonderd letters verkocht. Ze raden daarom aan om de gewenste letter(s) vooraf te bestellen. De banketbakkers doen hun uiterste best om alle aanvragen te verwerken.


Natuurlijk is er ook gedacht aan de kindervrienden van Sinterklaas. Er is ook een chocoladeletter zonder alcohol. Voor ieder wat wils dus.