4x Lekkers voor Sinterklaas

Ja hoor, hij is weer in het land! En het is zelfs alweer bijna pakjesavond. Een speciale avond, waar wat lekkers natuurlijk bij hoort! In Breda vind je volop winkels met taarten, chocoladeletters én bonbons helemaal in de Sinterklaas sfeer. Lees je mee?

Yay! Taart

Wij zijn sowieso al verliefd op de prachtige taarten van Yay! Taart, maar deze Sinterklaastaarten zijn al helemaal leuk! Ze hebben hier zelfs een 'piñata' taart, die de kids openen en waar ze een briefje van Sinterklaas in vinden. Ook als je geen kinderen hebt, hebben ze hier genoeg leuke (en vooral lekkere!) taarten. Je kunt je bestellingen plaatsen via de webshop

we love chocolate

Waar zijn onze mede chocolade-lovers? Bij We Love Chocolate hebben ze ook dit jaar weer allerlei lekkere dingen. Zoals de luxe chocolade letters, bonbons of chocolaatjes. Ook leuk voor in het schoentje of als attentie! Ook hier kun je online bestellen via de webshop, dus neem daar zeker een kijkje! 

Rosa breda

Een normale chocoladeletter een beetje beu? Dan heeft Rosa de oplossing voor jou. Ze hebben hier namelijk een grote variatie aan verschillende smaken chocolade letters. Denk bijvoorbeeld aan chocolade met liquor 43, Baileys, boswandeling, karamel en bosbes! Ook voor kruidnoten fudge ben je hier aan het juiste adres!

LIMBURGIA DE BURCHT

Ook bij Limburgia de Burcht is er genoeg keuze! Naast heerlijke pepernotentaart en gevulde chocoladeletters in verschillende smaken hebben ze ook kindvriendelijke, koude schotels om jouw heerlijk avondje geslaagd te maken! Neem zeker is een kijkje in de winkel, want er komen bijna dagelijks lekkere dingen bij.