Tags: 30 plusser, uitgaan breda, club inside, Clubbing , Club , deephouse , techno , gin-tonic, cocktails , topfloor , Binnen Breda

Club Inside terug op 20 januari!

Club Inside is weer terug! En wel op zaterdag 20 januari. Club Inside is een classy clubavond bij Binnen Breda. De club is gelegen op de topfloor van het restaurant en brasserie met rondom een prachtig uitzicht op het centrum van de stad. De avond zal in het teken staan van lekkere muziek, cocktails en gezelligheid. Er zijn nog tickets te bestellen! 

Let's go clubbing! 

Club Inside is een feest met een intiem karakter. De clubavond vindt plaats op the topfloor van Binnen Breda aan de haven, met rondom een schitterend uitzicht op de centrum van Breda. De tickets bedragen €15,- per persoon en zijn inclusief drie consumptiemunten. 

De avond wordt om 22:00 uur geopend door Lendrik. We kennen deze Bredase DJ al van eerder edities van Club Inside, maar ook van andere festivals in Breda en omstreken. De 2e DJ in de line-up is Matcorn. Hij zal zorgen voor heerlijke Soulvol, Deep house, nu-disco House en Tech House muziek. De afsluitende act van de avond is Jahzury. Deze mag je niet missen! 

Meer informatie over het evenement vind je hier.