De lekkerste koffie van Breda drink je bij...

Het is zondag 1 oktober Internationale Koffie dag! Heb jij ook zo'n zin in een heerlijke bakkie? In Breda zitten vele koffietentjes die jou hierbij kunnen helpen. Daarom hebben we hier een aantal leuke zaakjes voor je op een rijtje gezet, waar je jouw bak koffie kan komen drinken! 

Koffietentje

Tegenover Café De Beyerd en Wijnbar Dames Pellens zit het kleinste en gezelligste KoffieTenTje van Breda. Heerlijke koffie, broodjes, taart en ijs!

Barista Café 

Geniet bij Barista Café Breda van een heerlijk kopje koffie, espresso, cappuccino of een van andere verschillende soorten koffie met een stukje huisgemaakt gebak.. Daarnaast kunt u goed terecht voor een uitgebreid ontbijt, lunch, smoothies of gewoon lekker met een biertje of wijntje borrelen en genieten van onze borrelhapjes.


GUSTI FACTORY

De perfecte combinatie van lekker eten en drinken onder één dak. Voor het lekkerste ambachtelijke Italiaanse ijs (voorheen Toetie Froetie) en lunch van hoge kwaliteit moet je naar Gusti factory. Ook voor een echt kopje Italiaanse cappuccino, latte macchiato of espresso met een heerlijk taartje ben je aan het juiste adres.

LUNCHBAR VERMUT 

Vermut is een echte Spaanse pinchos bar, waar je terecht kunt voor een heerlijke bak koffie, een lekkere lunch en een gezellige borrel! Vermut werkt niet met een vaste kaart. Iedere week staan er namelijk andere pinchos op het menu. 

Koffie bij Teun 

Kom op de koffie en proef de beste espresso van de Bredase binnenstad. Bij Teun kun je terecht voor speciale koffies, verse thee, smooties, een ontbijtje of een lunch. Bij Teun kun je ook leren de lekkerste koffie te zetten voor thuis. In een barista workshop sta je achter de professionele machine en leer je alles over koffie, koffie bereiden en proeven, espresso maken en melk schuimen.


Brandpunt

Brandpunt schenkt heerlijke, duurzame koffie van het merk MOYEE. Speciaal door hun geselecteerde koffiebonen die staan voor radicaal goede koffie. Neem plaats aan één van de tafels te midden van onze bruisende winkel of hang lekker onderuit in onze loungehoek.

DOPPIO

Een hippe espressobar in het bruisende centrum van Breda, waar je rustig kunt genieten van een espresso, cappuccino en andere heerlijke koffievarianten. Voor de thee liefhebber heeft Doppio twintig verschillende soorten Blend thee. Daarnaast kan er geluncht worden met luxe broodjes en verse sappen.

bagels & beans

De vrijplaats voor koffie, bagels & geluk. Waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een rustmoment. Alles vers bereid en klaar terwijl je lacht. Dé ontmoetingsplek voor gezellige Bredanaars en ook nog eens het vrolijkste personeel van heel Breda vind je bij Bagels & Beans!


Coffee & cream

Coffee & Cream is niet alleen een goed excuus om de vernieuwde Willemstraat te bewonderen. Je krijgt hier super lekkere koffie van een van de beste barista's van Nederland! Na 3 finaleplaatsen tijdens de nationale Barista kampioenschappen is Lonneke nu nationaal jurylid voor de SCAE (Specialty Coffee Association of Europe) en zat ze in de organisatie van een Europese koffiebeurs in Maastricht in juni 2011. Kwaliteit en gastvrijheid voeren de boventoon. Het gebak is allemaal huisgemaakt, broodjes worden iedere dag vers gebakken en de soep is ook uit eigen keuken. 


coffee & lunch 4 you

Deze sfeervolle lunchroom is gelegen in het centrum van Breda, in de directe nabijheid van de parkeergarage en de fietsenstalling. Je bent hier van harte welkom voor een lekker kopje Hesselink koffie, Pure Tea, heerlijke smoothies, sapjes of een ander verfrissend drankje. Maar natuurlijk kun je er ook terecht voor een ontbijt of lunch.

Chocolate company

Chocolate company staat niet alleen bekend om haar chocolade specialiteiten, ze hebben namelijk ook heerlijke koffie. Met uitzicht op het Van Coothplein kun je hier heerlijk genieten van een goede kop koffie, iets lekkers of een lunch.