25 X mooiste lifestyle- en woonwinkels in de Baronie van Breda

Oktober staat bekend als de woonmaand! De warme zomerdagen maken plaats voor het koude en natte najaar. Het ideale moment dus om je huis wat gezelliger maken. We hebben daarom de mooiste lifestyle- en woonwinkels voor jou op een rijtje gezet. 


DE TOREN INTERIEURS

De Toren Interieurs is een toonaangevende, 2.000 vierkante meter grote interieurzaak in het centrum van Breda. Al meer dan vijftig jaar zijn zij eigentijdse sfeermakers op het gebied van interieurs. In de inspirerende showroom laten ze je graag kennismaken met de verschillende merken die zij voeren en de eindeloze collectie accessoires. Dit alles gepresenteerd in combinatie met kunst, verlichting en tapijten. Door het uitgebreide assortiment kan De Toren Interieurs een totaalconcept voor je woning aanbieden. Daarnaast heeft de winkel eyecatchers, die elk bezoek weer tot een verrassing maakt.

Torenstraat 27-29, Breda Bekijk hier het volledige profiel

vloerstart

In de showroom van De Woonspecialist kun jij je op 250 m2 volop laten inspireren voor vloeren, raamdecoratie, gordijnen of kasten. Graag maken ze je de keuze makkelijk met interieuradvies. Zo heb je een duidelijk beeld van je nieuwe interieur en weet je dat materialen en producten helemaal op elkaar zijn afgestemd.

Bisschopsmolenstraat 6, Etten-Leur Bekijk hier het volledige profiel

Home Heroes Interior Style and More Zevenbergen

Sinds 1999 biedt Home Heroes in de oude stoomtimmerfabriek een compleet interieurconcept aan. Samen met partners presenteren zij de nieuwste trends in meubels, verlichting en accessoires. Met maatwerkadvies voor interieur, kleur en licht ontzorgen zij hun klanten volledig.

Hazeldonkse Zandweg 19 - 19a, Zevenbergen Bekijk hier het volledige profiel

bomont etten-leur

Na een flinke make-over is de Bomont winkel in Etten-Leur weer geopend. De vernieuwde winkel is een prachtige winkel geworden. Bomont beleving die je gewend bent staat centraal, met verschillende shop-in-shops die je direct onderdompelen in de wereld van verschillende merken. 

Winkelcentrum 16, Etten-Leur Bekijk hier het volledige profiel

't Looiershuis Interieurs in Chaam

’t Looiershuis Interieurs is een inspirerende woonwinkel gespecialiseerd in het brengen van unieke meubelen en woonaccessoires voor een stijlvol interieur: landelijk, urban, suburban, cosmopolitain. In de sfeervolle woonwinkel in Chaam, net in het buitengebied van de Baronie van Breda, vind je een grote en authentieke collectie meubels, verlichting en woonaccessoires. Laat je verrassen in de mooi gestylde showrooms op 4500m2.

Baarleseweg 35, Chaam Bekijk hier het volledige profiel


MW BEDDEN & SLAPEN - HÄSTENS STORE BREDA

MW Bedden & Slapen heeft een hele uitgebreide collectie dekbedden, beddengoed, plaids, spreien, badgoed, dekens en hoofdkussens. Daarbij staan zij voor duurzaamheid: de gehele bedden en box-spring collectie bestaat uit volledig, veelal GOTS gecertificeerd natuurlijke materialen. Voor de allerlekkerste bedden ga je naar, MW Bedden & Slappen.

DILLE & KAMILLE

Dille & Kamille in de gezellige Veemarktstraat is hét adres voor onmisbare basics en fijne hebbedingen voor je huis, tuin en keuken. Natuurlijke eenvoud is hier de kern van de zaak. Binnen ontdek je alles om zelf te bakken, heel veel keukengerei, ovenschalen en servies, kleurrijke tafelkleden, keukenstoelen, bad spulletjes, manden, houten speelgoed en nog veel meer.

Veemarktstraat 41, Breda Bekijk hier het volledige profiel

de interieurbar

De Interieurbar is de eerste bar in Nederland waar men interieuradvies kan krijgen in sessies van 1, 2 of 3 uur, afhankelijk van het project en de wensen. Heeft je geen volledig advies nodig, maar wel wat hulp? De interieuradvies-sessies bieden sturing van een professionele ontwerper, waarbij samen een plan wordt gemaakt voor jouw nieuwe interieur.

Reigerstraat 2, Breda Bekijk hier het volledige profiel

downtown vintage breda

De enige echte vintage woonwinkel in Breda! Wij bieden een uniek aanbod van vintage en design meubels, verlichting en accessoires. Elke week hebben wij nieuwe dingen in de winkel staan, zo blijft het leuk om de winkel te bezoeken!

Kasteelplein 1, Breda Bekijk hier het volledige profiel

small warehouse

Small-Warehouse is een lifestyle winkel op de Ginnekenmarkt in Breda. De collectie omvat interieurartikelen, kussens, kunst, kleding, accessoires, vintage items en cadeauartikelen. Kortom, ga gezellig een kijkje nemen!

 Ginnekenmarkt 9, Breda Bekijk hier het volledige profiel

Van Boxtel Verf en Interieur

Verf & Interieur van Boxtel biedt een breed assortiment verf, behang en raambekleding. Decor Special is de grootste verfspeciaalzaak van Breda, met een eigen label en de beste merken en is ook gespecialiseerd in raambekleding op maat.

Willem van Oranjelaan 2, Breda Bekijk hier het volledige profiel

La Maison d'Antique in Het Regiment

Dit familiebedrijf begon met antiek en heeft na veertig jaar plaatsgemaakt voor moderne lifestyle meubelen en maatwerk. Ze zijn gespecialiseerd in vintage, retro en interieuradvies en bieden persoonlijke ontwerpen aan. Hun assortiment omvat meubelen, accessoires en verlichting met de focus op identiteit, sfeer en service. 

Bisschopsmolenstraat 60b, Etten-Leur Bekijk hier het volledige profiel

PARELS

Bij Parels in de Houtmarktpassage vind je de mooiste tweedehands pareltjes. Het is een grote circulaire winkel met een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment. Elke dag zijn er weer ‘nieuwe’ pareltjes te ontdekken, aangeleverd door Vindingrijk Kringloopwarenhuis.

Estelle brandstore

Bij Estelle Brandstore draait alles om lekkere geuren voor je huis. Je vindt de in Nederland geproduceerde Estelle geuren in de geurstokjes, huisparfums, handige roomsprays, refills en wasproducten. 

TRÉS ART

Bij Kunstgalerie Très Art vind je een zeer gevarieerde collectie van tenminste 25 verschillende binnen- en buitenlandse kunstenaars. Het gaat hierbij om hedendaagse kunstenaars oa. Isabelle scheltjens, Hélène Terlien, James Chiew, Lothar Vigelandzoon, Stefan Gross en MP Kulsen e.a. Maar ook klassiekers zoals Herman Brood.

LiLA

Lila is een unieke lifestyle winkel, waar je ook veel accessoires voor je huis kunt vinden. De producten zijn veelal handgemaakt en passen perfect in een licht en minimalistisch interieur. 

Inhuis interieur

Binnen in de zaak overvalt je een overvloed aan meubelen, verlichting en accessoires. Door de indeling van het pand krijg je direct een indruk van hoe iets bij je thuis staat. Ieder interieur wens, is te realiseren met het maatwerk dat InHuis levert. Een heerlijk adres voor de liefhebber van unieke, klassieke en eigentijdse interieurs. 

RAW INTERIORS

RAW staat voor puur design met een ruig randje. Je kunt hier terecht voor meubels, verlichting en mooie accessoires. 

Aanhuis breda brugel

Je bent van harte welkom in de winkel van Joop en Linda! Zoek je inspiratie of advies voor de woninginrichting van je huis in Breda en omgeving? Kom dan op bezoek bij Aanhuis.nl Breda. Wij weten alles over vloeren en vloerverwarming, raamdecoratie, gordijnen en shutters. Zoek je een kast op maat, stalen deuren, buitenzonwering, behang en schilderwerk? Kan je trap een opknapbeurt gebruiken, wil je meer weten over smart home of zoek je duurzame producten; wij helpen je graag met alles voor jouw woninginrichting!
Wil jij stage lopen of de BBL opleiding volgen; wij zijn een SSB-erkend leerbedrijf. Neem dan contact op met ons.

Fatimastraat 186, Breda Bekijk hier het volledige profiel

FARAH

Met een drie generaties lange ervaring en vakmanschap op het gebied van Perzische tapijten, maakt Farah tot een unieke en goed gesorteerde speciaalzaak. Door het deskundig advies en eigen import, staat Farah met haar showroom van 360 vierkante meter voor louter de beste kwaliteit Perzen. De winkel heeft ook een cadeauboetiek met originele Perzische voorwerpen. 

BIJZONDER - SCHILDERIJEN & FOTO KUNST

Prachtige schilderijen en fotokunst op acrylglas en dibond! Laat je verrassen door de zeer uitgebreide collectie met diverse thema's, sferen, prijsklassen. Daarnaast zijn er unieke dressoirs, kastjes, vazen en andere mooie accessoires te vinden. Desgewenst adviseren ze je graag. De koffie staat klaar!

MAURITS BED & MORE

Maurits Bed & More is een beddenwinkel waar je alles vindt voor je slaapkamer en interieur. Ze maken en verkopen al meer dan 35 jaar bedden en hebben een grote passie voor interieur.  Ze helpen je daarom graag om je slaapkamer om te toveren tot een waar paradijsje. Daarnaast ben je bij Maurits Bed & More gegarandeerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding.

KLEIJ GORDIJNEN & TAPIJTEN BV

Hét adres voor kwaliteitsstoffering. Jeroen Kleij voorziet u van het beste advies. Het karakteristieke pand ademt een bijzondere sfeer uit en de semi-klassieke inrichting vormt een fraai contrast met de vele kleuren in gordijnen en tapijten die u hier aantreft. Naast een ongekende variëteit in raamdecoratie, (buiten- en binnen)zonwering, tapijten, karpet en marmoleum kunt u hier ook terecht voor vloeren van hout, laminaat en parket. 

HELLO KITCHEn

Kijken, voelen, uitproberen en samenstellen. Bij Hello Kitchen vinden ze dat een nieuwe keuken uitzoeken vooral leuk moet zijn. Dat is waar ze voor zorgen én bij helpen. Bij Hello Kitchen heb je de keuze uit alle denkbare opstellingen, maten, kleuren en deuren.

Woonboulevard Breda XXL

Op de woonboulevard Breda vindt je enorm veel woonwinkelplezier en volop waanideeën voor in en om het huis. Van de nieuwste trends in woonaccessoires tot alles op het gebied van meubelen, elektronica, slaapkamers, keukens en badkamers. Je slaagt gegarandeerd op de Woonboulevard Breda.

Woonboulevard Breda, Kruisvoort 40, Breda 

De Been wonen en slapen

Bij De Been Slaapadviseurs draait alles om jou en jouw slaapkamer! Ze vinden het belangrijk om altijd up-to-date te blijven met de nieuwste trends en vakbeurzen, zodat zij jou de meest actuele en inspirerende ideeën kunnen presenteren. Voor deskundig advies voor een gezonde, comfortabele nachtrust, bezoek de Beenslaapadviseurs! 

Bisschopsmolenstraat 51, Etten-Leur 

het markthuys

Het Markthuys is een mooie woonwinkel in landelijke sfeer. Gevestigd in een monumentaal pand te Etten-Leur.

Markt 41, Etten-Leur 

pronto wonen

Pronto wonen bieden een eigentijds en verrassend woonassortiment aan om de woonkamer mee in te richten, waarbij veel items uit voorraad leverbaar zijn.

Kruisvoort 99, Breda

woninginrichting johan vergauwen

Woninginrichting Johan Vergauwen leggen vloeren, maken raamdecoratie en installeren zonneweringen. 

Molenstraat 150, Zundert

woonexpress

Woonexpress Breda is gelegen aan de Woonboulevard Breda en biedt gratis parkeergelegenheid. Met compleet ingerichte woonkamers, een uitgebreide slaapafdeling, de mooiste meubelen en de nieuwste woonaccessoires vind jij gegarandeerd alles wat je nodig hebt om jouw droominterieur samen te stellen.

Kruisvoort 62, Breda

bastiaanse wonen

In de showroom in Bavel wordt er een ruime collectie aan design meubels van Hollandse bodem, heerlijke bedden en de mooiste verlichting en woonaccessoires aangeboden. Met de bekende merken bieden ze de hoogste kwaliteit in vakmanschap en afwerking. Goede service bieden aan de klanten staat hoog in het vaandel.

Kerkstraat 33, Bavel

sanders wonen

Of je nu op zoek bent naar een compleet nieuwe inrichting of losse meubels in omgeving Breda, bij Sanders Wonen ben je aan het juiste adres. In deze grote woonwinkel in Breda vind je talloze woninginrichtingen, gebaseerd op de laatste trends op het gebied van wonen.

Kruisvoort 42, Breda

mega bazaar woonwinkel

Bij Mebahome begrijpen ze hoe belangrijk het is om de juiste sfeer in een huis te creëren. Hun collectie raambekleding is zorgvuldig geselecteerd om aan alle wensen te voldoen, van stijlvolle rolgordijnen tot luxe houten jaloezieën.

Christiaan Huygensstraat 48, Breda

haco wonen & slapen

Bij Haco begrijpen ze dat het inrichten van een huis een persoonlijke en soms uitdagende taak kan zijn. Daarom bieden ze interieuradvies op maat aan. Hun deskundige adviseurs helpen graag om woonwensen te vertalen naar een stijlvol en functioneel interieur.

Kruisvoort 84, Breda

inhuis interieur

Bij InHuis Interieur is er een overvloed aan meubels, verlichting en accessoires, die direct een indruk geven van hoe ze thuis staan. InHuis biedt maatwerk voor elke interieurwens en is een fijne plek voor unieke, klassieke en eigentijdse stijlen.

Veemarktstraat 62-64, Breda

lampen en meer

Lampen en meer is dé online verlichtingsspecialist met een uitgebreid aanbod van kwalitatieve verlichting en een showroom in Breda waar klanten alle lampen kunnen bezichtigen. Ze focussen op het aanbieden van complete categorieën, met collecties van over de hele wereld.

Regenbeemd 23, Breda

de bommel meubelen breda

Bommel Meubelen is een team van meubelmakers in hart en nieren die met trots oersterke meubelen ontwerpen en produceren in hun eigen fabrieken. Ze zijn doeners die geloven dat topkwaliteit niet alleen voor de happy few is, maar voor iedereen!

Kruisvoort 22, Breda

 

Wil je meer herfsttips voor je bezoek aan Breda? Klik dan hier voor extra inspiratie!