De Pasta Kantine serveert ‘Regenboog Tiramisu’

Het Italiaans restaurant gelegen aan de Veemarktstraat staat bekend om zijn smaakvolle salades, pasta's en sandwiches met zoveel mogelijk verse biologische producten. De Pasta Kantine wil bovendien dat iedereen zich welkom en gerespecteerd voelt. Het restaurant haakt in op de gedachte dat iedereen zichzelf kan zijn in Breda en serveert, in het kader van onvoorwaardelijke liefde voor elkaar en een toleranter 2019, de komende vier weken een Regenboog Tiramisu! 

Pasta kantine breda vraagt aandacht voor een toleranter 2019 middels regenboog tiramisu! 


Om aandacht te vragen voor een toleranter 2019 en onvoorwaardelijke liefde voor elkaar, serveert De Pasta Kantine in Breda vier weken lang een Regenboog Tiramisu. De regenboog staat voor gelijkheid; ieder mens is anders en dat maakt de samenleving juist zo interessant. De actie van De Pasta Kantine past goed bij de zoektocht naar socialer en maatschappelijker ondernemen. 

Ook vindt De Pasta Kantine het belangrijk om wat te doen voor eenzame ouderen. Voor een halve liter kraanwater betaal je €1 euro, dat gehele bedrag doneren ze maandelijks aan de stichting 'Eet met je hart'. Passend bij deze actie heeft De Pasta Kantine ook een stamtafel waar ouderen iedere maand kunnen komen lunchen.