Dit weekend in Breda: The Bruceband in MEZZ, Sjakies Show Palace ft. Sjak, avondje NAC en veel meer!

Het is weer vrijdag! Er is weer genoeg te doen in Breda dus we hoeven niet stil te zitten dit weekend. In dit artikel hebben we de verschillende evenementen die dit weekend plaats vinden in Breda en omgeving, in de spotlight gezet. Check alle evenementen ook in de BredaCityApp.

It's FRIDAY!

The Bruceband in Mezz


Voor wie de Bruceband nog niet kent, deze band ademt Springsteen. Net als bij de Boss zijn monstershows van ruim 3 uur geen uitzondering! The Bruceband viert in 2018 haar 15-jarig bestaan en heeft door de jaren heen vele podia en festivals aangedaan in binnen- en buitenland en zo een reputatie opgebouwd als “the next best thing”. The Bruceband brengt nu live een integrale uitvoering van Darkness on the Edge of Town, aangevuld met het beste van Springsteen.

SjakiesShowPalace Ft SJAK


Carnaval ligt alweer achter ons en oh oh oh wat was dat een feest! 5 dagen was het aan en na een paar dagen rust staat Sjak van Hoof weer klaar om het weekend in te luiden. #SjakiesShowPalace is als Carnaval met een andere muzikale insteek... geen idee waar we het over hebben? Kom dan gewoon vrijdag langs bij DOK 19, you're invited!

Friday On The Rocks met Steele Justice (BE) en Ramskop


Nu iedereen zijn Valentijn weer heeft gevonden, of misschien wel juist niet, kunnen we over tot de orde van de dag. En laat dat op vrijdag nu Friday On The Rocks zijn! Deze avond komen de formaties Steele Justice (BE) en Ramskop naar Breda toe om het weekend eens flink goed én hard in te luiden. Stichting Poporganisatie Breda (POB) en Cafe de Speeltuin organiseren al jarenlang het wekelijkse evenement Friday On The Rocks in het café aan de Visserstraat 14 te Breda, om bands de kans te bieden om van zich te laten horen en het publiek te trakteren op een lekkere pot live muziek. Ieder vrijdagavond gaan om 21.00 uur de deuren open, vangen de optredens om 22.00 uur aan en de entree is natuurlijk geheel gratis. 

Avondje NAC: NAC - AZ

Zin in een avondje NAC? Zaterdagavond m 19.45 speelt NAC tegen AZ! Bestel vandaag nog je kaarten via www.NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk!

Chinese New Year by The Tiger Club and Big Belly Brewing

The Tiger Club en Big Belly Brewing vieren met jou het Chinese nieuwe jaar. Dit word gedaan met goede muziek, lekkere hapjes en een gloednieuw biertje van Big Belly. Vanaf 22.00 ben je van harte welkom, de entree is gratis, net als de hapjes..

Borrelen Op De Maet Van Kiki Mettler en Aline Hilderink


Op zondag 18 februari 2018 kun je bij Borrelen Op De Maet Van weer genieten van twee heerlijk optredens. Deze middag komen de singer/songwriters Kiki Mettler en Aline Hilderink opnieuw op uitnodiging van POB naar Café Corenmaet toe om het publiek te trakteren op hun mooiste liedjes!