Dit weekend in Breda: Grand Opening Barbier, The Full Monty en nog veel meer!

Het is weer vrijdag! Er is weer genoeg te doen in Breda dus we hoeven zeker niet stil te zitten dit weekend. In dit artikel hebben we de verschillende evenementen die dit weekend plaats vinden in Breda en omgeving, in de spotlight gezet. Check alle evenementen ook in de Breda City App

IT'S FRIDAY!

Grand Opening Barbier 


Vrijdag 23 februari is een grote dag voor Barbier. Om 16:00 uur zal de Nachtburgemeester van Breda aanwezig zijn om de prachtige zaak officieel te openen voor een geselecteerd gezelschap. Vanaf 18:00 uur is Barbier open voor het publiek! 

Daarnaast opent 24 februari ook de keuken van Barbier, waarin zij 4 soorten voor-, 7 soorten hoofd- en 3 soorten nagerechten voor je kunnen bereiden. Gedurende dit weekend is er een speciaal 3-gangen menu voor €17,50. Dat wordt smullen!

The Full Monty in het Chassé theater


Geen baan meer, geen vrouw meer en als je de alimentatie niet snel ophoest straks ook geen kind meer. Uitzichtloos? Welnee. Je begint gewoon een stripact! U kent ‘m vast, de met een Oscar bekroonde komediefilm uit 1997 waarin de ontslagen Berry een gouden idee krijgt als hij ziet hoe de vrouwen uit hun dak gaan bij The Chippendales. Met zijn beste vrienden, die in hetzelfde schuitje zitten, bedenkt hij een stripact. Er is echter één probleem: ze zijn niet bepaald de meest sexy jongens van de stad. De enige manier om de vrouwen naar binnen te lokken, is te beloven dat ze zich écht helemaal zullen blootgeven. Net als de film is de musical wereldwijd een hit en eerder in Nederland een grote publiekstrekker. Grote vraag blijft natuurlijk: gaan de mannen op het toneel ook voor The full Monty ? 

Vrijdag 23 en zaterdag 24 februari komt The Full Monty naar het Chassé Theater in Breda! De tickets voor deze voorstelling zijn online te koop. 

De Danshal in Mezz


Zaterdag 24 februari staan we voor de allereerste keer in Breda! We brengen de Caribische vibes naar de MEZZ. De heetste dancehall, de lekkerste soca, fancy cocktails en feel good music. 
Kom je booty lekker shaken: dit gaat een heet avondje worden. 

Tickets: €11,50 euro (incl servicekosten)
Door = more. 
Koop je tickets hier.

My jewellery browparty


Wil jij perfecte wenkbrauwen? My Jewellery helpt je graag. Op zaterdag 24 februari kun je bij de boutique in de Veemarktstraat terecht, om jouw wenkies te laten doen (gratis!) en hier advies over te krijgen door de specialisten van THE BROW BARS; HOT & FUN!
Kom gezellig samen met je vriendin, nichtje, moeder of zus naar My Jewellery dit weekend tijdens de Browparty. 

LIVE MUZIEK: BACK TO BROOKLYN 


Back to Brooklyn komt zondag 25 februari naar de Bommel! Acht muzikanten in een straal van 30 kilometer rond Breukelen besloten vijf jaar geleden muziek te gaan maken. Back to Brooklyn is twee vrouwen en zes mannen sterk. Met een strakke ritmesectie, meerstemmige vocalen, gierende gitaren en blazers speelt de band een aantal niet weg te denken gouwe ouwes in de wereld van soul en rock, disco, pophits van nu en bekende meezingers met een ska twist. Met Back to Brooklyn wordt het gegarandeerd feest!

Jazzsessie onder leiding van topsaxofonist: Milan Bonger


Jazzsessie onder leiding van de Bredase topsaxofonist Milan Bonger.
Hij studeerde summa cum laude af aan het Rotterdams conservatorium en is bekend van bands als State of Monc, Floris en de Cubob City Bigband waarmee hij over de hele wereld toerde en optrad op festivals als Roskilde, Java Jazz Jakarta en meerdere malen op het North Sea Jazz. Entree van dit evenement is gratis!