Een nieuw restaurant in het Ginneken: Tante Lein

Er komt een nieuw en uniek Aziatisch streetfood restaurant op de Ginnekenweg 16: Tante Lein. Dit is het tweede restaurant van Colins, vernoemd naar Marjolein; de zus van Colin (van het restaurant Colins). Wanneer je binnenloopt zul je al vol verbazing kijken door de vele kleuren en het prachtige interieur. De keuken van Tante Lein is gebaseerd op de landen Indonesië, Thailand, India en Maleisië. ‘Kijk je ogen uit, vul je buik en spits je oren. Wij bewijzen dat je zintuigen kunnen multitasken’, aldus Marjolein. 

een nieuw en uniek aziatisch streetfood restaurant

Begin november zal Tante Lein openen. Gasten kunnen er terecht voor hun diner en borrel. Tante Lein wordt een hip laagdrempelig Aziatisch streetfood restaurant gelegen aan de Ginnekenweg 16. Ook kun je er terecht voor heerlijke curry's en cocktails, gemaakt door een echte cocktailshaker. 

In totaal zijn er 70 zitplaatsen binnen. De plastic stoelen en tafels zijn in Azië gebleven. Het wordt hip, comfortabel, veel warme kleuren met verschillende prints en structuren. 

Houd de social media van Tante Lein in de gaten voor de exacte openingsdatum en het proefdiner. Bij het proefdiner worden niet de prijzen gehanteerd die op het menu staan, maar de gast bepaalt wat het gerecht waard is op basis van smaak en presentatie. Daarnaast kunnen de gasten feedback achterlaten, zodat de gerechten geperfectioneerd kunnen worden. 

Adres: Ginnekenweg 16
Postcode: 4818 JE, Breda
Opening: begin november