FAWL brengt exclusieve en custom sneakers naar Breda

Gisteren opende FAWL zijn deuren aan de St. Annastraat 9 in Breda. Oprichter en eigenaar Freek van Gurp verkoopt hier exclusieve en custom sneakers.  Vandaag besloten we om alvast een kijkje te nemen in deze bijzondere winkel. 

Wat vier jaar geleden als een hobby begon groeide al snel uit tot een succesvolle webshop voor custom sneakers. "Het begon allemaal met de Nike AF1 Splash, een custom sneaker die ik voor mezelf had ontworpen. Omdat veel mensen ze ook wilden hebben besloot ik om ze te gaan verkopen". Op www.fawlcustoms.com kun je alle modellen bekijken. 

Sinds een klein jaar was Freek ook op zoek naar een geschikt winkelpand in Breda. "Toen het pand van tassenwinkel Mirjan Zwolsman vrij kwam twijfelde ik geen moment. De St. Annastraat is een leuke straat met veel unieke winkels". 

FAWL customs of je eigen ontwerp
De FAWL custom sneakers starten als een bestaand model van (meestal) NIKE. Freek maakt dan een uniek ontwerp, wat met de hand op de schoenen wordt getekend. Van de meeste modellen worden er circa 15 exemplaren gemaakt, waardoor je echt iets unieks draagt. Daarnaast krijg je er ook een vette print van de schoen bij!

Heb je een eigen ontwerp of wil je jouw logo op je sneakers? Dat kan ook bij FAWL, vanaf €50,- maakt Freek ontwerpen op maat. 

Oude sneakers zo goed als nieuw
Heb je een paar (bijzondere) oude sneakers die helaas een beetje versleten zijn? Dan biedt FAWL ook een reparatie- en schoonmaakservice aan. Je kunt je sneakers laten poetsen, maar ook compleet laten repareren met bijvoorbeeld nieuwe zolen. Wil je het liever zelf doen? Dan kun je hier ook goede cleaning kits kopen. 

Ben je benieuwd geworden? Loop dan gerust eens binnen, de winkel is van woensdag t/m zaterdag geopend vanaf 11:00 uur.