Hair, Make-Up & Brows. Loys: de nieuwe aanwinst van de Haagdijk!

Eigenaresse Loys Nassy is misschien wel de jongste onderneemster van de Haagdijk, met net 23 jaar nu al haar eigen kapsalon! In februari heeft ze de sleutels van Haagdijk 20 in ontvangst mogen nemen en bijna een maand later mochten de deuren openen! Een bezoekje bij Loys is veel meer dan gewoon een knipbeurt.

Een bezoek aan loys is een ervaring!

Voordat Loys de stap maakte om aan de Haagdijk haar eigen zaak te openen, werkte ze bij Rob Peetoom in Den Bosch. Voor de mensen die hier niet bekend mee zijn: Rob Peetoom's zaken mogen zich tot de beste van Nederland rekenen. Hier heeft ze enorm veel ervaring opgedaan als kapster en zo ook aan verschillende tv-producties mee mogen doen. Zo heeft ze afgelopen najaar het haar van de Miss Nederland finalisten mogen verzorgen. Over haar vaardigheden met een schaar twijfelen we dus niet. 

het kwam vanzelf op mijn pad

Het was altijd al het doel om een eigen zaak te openen, echter had ze zelf ook niet helemaal verwacht dat het zo snel al een realiteit zou zijn. 'Ik werd benaderd door de huurbaas van dit pand en was eigenlijk meteen geïnteresseerd.' weet Loys ons te vertellen. In het begin had ze nog wat moeite om door de oude vormgeving van het pand heen te kijken, maar gaande weg werd het steeds duidelijker wat er allemaal moest komen. Er is hier en daar zelfs nog wat te zien van de zaak die er voorheen in zat, gewoon omdat het voor Loys klopte. Vergis je echter niet, de zaak heeft een complete makeover gehad en dat is te zien ook! Wij hebben nog nooit zo een huiselijk warm gevoel gekregen van een kapperszaak. Zelfs de koffie wordt prachtig gepresenteerd.

Elke kapper heeft zijn eigen stijl en dat is bij Loys goed merkbaar. Het gaat om de ervaring van je bezoek, je komt net zo goed voor de persoon als voor de knipbeurt. Loys helpt dan ook regelmatig klanten die vanuit haar oude werk gevolgd zijn, omdat de huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht zo goed bevallen. Ze is hier zelf heel tevreden mee en wil graag aan haar klanten meegeven dat het totaalplaatje moet kloppen. Naast een knipbeurt kun je daarom ook bij Loys ook terecht voor Make-Up of voor je wenkbrauwen.  

We willen zeggen dat je er een kijkje moet gaan nemen als je in de buurt bent, maar dit is zo'n prachtig zaakje waar je best even voor mag omrijden of lopen!