House of Pertijs is verbouwd!

Na maandenlang klussen is House of Pertijs eindelijk helemaal verbouwd! Het is alleen maar luxe en comfort wanneer je het pand aan de Parkstraat 12 binnenstapt. House of Pertijs verkoopt niet alleen exclusieve horloges en juwelen maar ook andere lifestyle accessoires.


Bij House of Pertijs draait alles om luxe en de klant de beste ervaring mogelijk te geven. Zodra je binnenkomt in deze juwelier word je omringd met comfort en schittering van luxe producten! Hier vind je naast de horloge-collecties van IWC, Cartier en Breitling ook juwelen, uurwerken en andere extravagante artikelen zoals zonnebrillen, gadgets, speciale koffietafelboeken en bijzondere kunstwerken. Daarnaast staan er goudsmid en een horlogemaker tot je beschikking om jouw eigen designs te laten maken en je juwelen en horloges te repareren. 

Het interieur van House of Pertijs is net zo luxueus als alle producten die er te vinden zijn! Door de hele zaak heen zie je gouden, marmeren en fluwelen details terug. De echte eye catcher is de levensgrote goudstaaf, midden in de winkel! Deze goudstaaf is wel 9 meter lang en bestaat uit verschillende delen die iedere dag uit- en in elkaar worden geschoven. In deze verschillende segmenten worden juwelen en horloges getoond en na sluitingstijd schuiven de met bladgoud beklede delen weer in elkaar.