Jubileum voor House of Pertijs

De geur van lekkere Italiaanse koffie komt je tegemoet, er hangt kunst aan de muur, mooie spullen, prachtige boeken en luxe (woon)accessoires. House of Pertijs voelt alsof je bij iemand thuis op bezoek bent, een unieke sfeer voor een juwelier. In een prachtig pand met een bijzondere inrichting bestaat Pertijs inmiddels vijf jaar.

TIME FLIES WHEN YOU'RE HAVING FUN.

De naam Pertijs is al sinds mensenheugenis een begrip in Breda en omstreken. Vader Joop begon eind jaren vijftig met wat uitgegroeid is tot het huidige House of Pertijs. Na jaren aan de Weerijssingel verhuist Pertijs in 2012 naar de Parkstraat in Breda. Met een nieuwe naam, concept en inrichting zijn er nog steeds elementen zichtbaar van de historie van Pertijs. Zo komt bijvoorbeeld de bekleding van de vitrines nog uit het oude pand. Waar vroeger puur vakmanschap centraal stond, is de beleving nu zeker zo belangrijk. 

HET KOPEN VAN EEN HORLOGE OF JUWEEL MOET EEN FEESTJE ZIJN.

House of Pertijs is een ontwerp van Rob Wagemans van Concrete Amsterdam. Wagemans is onder andere bekend van Citizen M, de Supperclub en het Mercedes Benz museum in Stuttgart. House of Pertijs is werkelijk een prachtige zaak waar ieder zijn ogen uit kan kijken. 

Na de grand opening van het vernieuwde House of Pertijs zijn de vijf daarop volgende jaren een waar feest geweest. Met evenementen als de jaarlijks terugkerende rally en de NAC golden bar weet Pertijs een onvergetelijke indruk achter te laten op relaties. 

Wij belden met Bob, enthousiast als altijd vertelt hij dat House of Pertijs zowel landelijk als internationaal als een waar begrip erkend wordt. Het merkenportfolio van de juwelier blijft groeien en ook op gebied van trends en ontwikkelingen zijn ze een absolute voorloper.

HOEWEL DE TIJD VLIEGT VERGEET PERTIJS NOOIT DE TIJD TE NEMEN VOOR HUN KLANTEN.

Waar Bob het meest trots op is, is toch wel het feit dat na vijf jaar Pertijs vele loyale relaties heeft opgebouwd maar dat er telkens nieuwe bij blijven komen. Het geheim? Blijven vernieuwen, verrassen en natuurlijk een flinke dosis gastvrijheid.